facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeb For Stars

Zeb For Stars

Info

For Stars - de grootste kinderspeciaalzaak van de Benelux . Meer dan 70 topmerken op 4 verschillende locaties; Hasselt, Zoersel, Oostende en Brugge

Geschiedenis

For Stars Famous fashion is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Bjorn Borg, Tommy Hilfiger, Ugg, Scapa, Geisha en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique.

Shoppen voor je kroost was nog nooit zo eenvoudig en plezierig als bij For Stars. De gezellige speelruimtes achteraan in de winkel worden het favoriete plaatsje van je kind. Daarnaast helpen de verkoopsters je graag verder. Met hun professionele begeleiding kies je vast de juiste outfit uit het grote aanbod.



"Sinds jaren is ZEB For Stars de referentie in kinderkleding en kinderschoenen voor Hasselt en omgeving. Het succes van de winkel is te danken aan het fantastische aanbod van merken alsook de uitgebreide keuze in verschillende prijscategorieën."
Adres: 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 011/43.44.45
Stad: Hasselt
Postcode: 3500



op zoek naar gerelateerd: ZEB For Stars Hasselt uitverkoop, ZEB For Stars online shop, ZEB For Stars uitverkoop, For Stars communie 2022, ZEB For Stars communie, ZEB For Stars schoenen, ZEB For Stars winkels, ZEB For Stars Zoersel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IZI-Fit IZI-Fit 1 km Heel goede fitness, altijd proper, gezellig en altijd vriendelijk mensen! Place to be...
Voel Je Vrij - Kinder- en oudercoaching Voel Je Vrij - Kinder- en oudercoaching 1 km Als gecertificeerd kindercoach bied ik advies en ondersteuning aan kinderen en ouders...
Filou & Friends Hasselt Filou & Friends Hasselt 2 km Mooie collectie en vriendelijke bediening.
2XKADET 2XKADET 2 km Super vriendelijk en goede service. Top.
Ravie Stars Ravie Stars 2 km Doortje is een super lieve jonge dame, ze helpt je graag zoeken naar nieuwe outfits e...
Babyhouse Babyhouse 2 km Babyhouse staat voor zwangerschap, baby's en mama's. Persoonlijke begeleiding en corr...
HUPSA Kindermode HUPSA Kindermode 3 km Jammer genoeg slechte dienst na verkoop. Kindersandalen stuk na 3 maanden dragen sche...
Recensies
Grote winkel, veel keuze, best prijzig, behulpzaam maar soms opdringerig.
Mooie grote winkel met leuke kledij voor de Kids. Daar geweest voor een modeshow met kinderen met Down Syndroom gepresenteerd door James Cooke. Mooi initiatief en zeer mooie show.
Als je zowel service, kwaliteit als mooie kledij wilt. Communie kleren van mijn dochter hier gekocht. En af en toe ook eens een jas of degelijke kledij hier. Kleren die we hier kopen, ontgroeien onze kinderen ipv te verslijten.
Eerste bezoek aan de winkel. Het personeel was heel vriendelijk en heel behulpzaam. Ze beschikken over een heel uitgebreide collectie aan communiekleding inclusief schoenen en accessoires. Zowel onze dochter als wij waren zeer tevreden.
Mooie complete outfits en accessories voor kinderen, in de hogere prijsklasse. De winkelbedienden helpen een totale look naar je smaak te vinden maar zijn zeker niet opdringerig.
Zeer veel keuze in kledij en schoenen. Mooie betaalbare merken en luxe merken. De vriendelijkheid zowel voor grote klanten als de kleine klantjes mag beter. Verder top!
Leuke kinderkleren van verschillende mooie merkjes. Parking voor de deur! En bovenal, ze zijn hier super vriendelijk...Elke keer opnieuw!
Altijd zeer mooie leuke kleren
Toffe,leuke en heel mooie kledij.Momenteel hebben ze een zeer mooie collectie communie kleding.Duurdere prijscategorie, maar ze hebben ook kleding in de lagere prijsklasse.
Enorm mooie en grote kledingwinkel waar je de mooiste kleertjes kan kopen voor de ukjes. Vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid