facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zakenkantoor Rudy Voet

Zakenkantoor Rudy Voet

Info

Het opbouwen van een partnership op lange termijn met onze klanten met als doel een optimale dienstverlening via een onafhankelijk advies op maat.

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Zakenkantoor Rudy Voet!

Het enthousiaste team van Rudy Voet staat garant voor een vlotte, vakkundige en persoonlijke aanpak.

Samen garanderen wij een snelle en professionele opvolging van uw dossier.

Onze inzet en flexibiliteit in het zoeken naar oplossingen is de reden waarom onze clienten ons blijvend hun vertrouwen schenken.

Verzekeringskantoor Voet werd reeds opgericht in 1925 door stichter Frans Voet en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een vaste waarde op de markt.

Vanuit onze centraal gelegen uitvalsbasis in Sint-Katelijne-Waver richten wij ons tot particulieren, zelfstandigen en KMO's in de ruime omgeving.



"Het enthousiaste team van Rudy Voet staat garant voor een vlotte, vakkundige en persoonlijke aanpak.Samen garanderen wij een snelle en professionele opvolging van uw dossier.Onze inzet en flexibiliteit in het zoeken naar oplossingen is de reden waarom onze clienten ons blijvend hun vertrouwen schenken.Verzekeringskantoor Voet werd reeds opgericht in 1925 door stichter Frans Voet en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een vaste waarde op de markt.Vanuit onze centraal gelegen uitvalsbasis in Sint-Katelijne-Waver richten wij ons tot particulieren, zelfstandigen en KMO's in de ruime omgeving."
Adres: Liersesteenweg 100, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Telefoonnummer: 015/31.97.75
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Liersesteenweg 100
Postcode: 2860


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Recensies
zeer goede en professionele begeleiding en opvolging van ons dossier, van A tot Z perfect opgevolgd, en altijd beschikbaar voor vragen, dank je wel Rudi en hele team! groetjes, Joke
Geweldige mensen. Je krijgt er de nodige uitleg over je autoverzekering en wat het je kost. Alles is vlot verlopen, en we zijn verzekerd. Bedankt iedereen die daar werken. Mvg. Cindy & Frans.
zeer goede en professionele begeleiding en opvolging van ons dossier, van A tot Z perfect opgevolgd, en altijd beschikbaar voor vragen, dank je wel Rudi en hele team!
Geweldige service! Staan altijd voor je klaar wanneer je ze nodig hebt!
Mooi verzekeringskantoor, met een fijn onthaal. Vriendelijk personeel.
Goede hulp en informatie gekregen
Correcte en vlugge service
Heel goede service
Zeer goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid