facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zadelpascentrum

Zadelpascentrum

Info

Zadels & Zadelpasservice aan huis!
Professionele gediplomeerde zadelpas & service!



"Zadelpasser, Zadelpasservice aan huis gediplomeerd, met kennis en ervaring! - héél Vlaanderen / België.Maak een afspraak via ons contactformulier via onze website en we contacteren je zo snel mogelijk terug voor een datum en tijdstip dat je het beste past.Een zadelpas-consult bestaat uit verschillende stappen die we samen bekijken. reken een 2-tal uurtjes bij een nieuw zadel, 1 uurtje bij een bestaand zadelNa vijf jaar als zaakvoerder van Paardensport Cavallino te werken, heb ik besloten om vanaf 2019 opnieuw onder mijn eigen naam te werken. Met deze beslissing wil ik terugkeren naar de essentie van mijn job: een persoonlijke service in het zadelpassen.#zadelpassen #zadelpasservice"
Adres:
Telefoonnummer: +32479979003
Stad: Moorslede



op zoek naar gerelateerd: Zadelpasser tweedehands zadels, Overname zadel, Zadelpasservice vlaams brabant, Zadelmaker Antwerpen, Dressuurzadel, Hoeveel kost een zadelpasser, Zadel op maat, AJ zadels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De knutselaar De knutselaar 958 meter Bij ons kun je terecht met al je creatieve ideeën. Of je hebt ergens een foto gezien ...
Groenten en fruit  Sioen Groenten en fruit Sioen 3 km groenten sioen Werviksestraat 20 8890 Moorslede
Denolf hvac Denolf hvac 3 km Installateur -sanitair -airconditioning -verwar...
HomeMarkt Cherisch HomeMarkt Cherisch 5 km Ik raad af om contact op te nemen met de eigenaar, hij was aardig en beleefd bij het ...
Recensies
Ik ben heel tevreden van de service van Zadelpascentrum. Max heeft mij super verder geholpen in de zoektocht naar het passend zadel voor mijn merrie. Fijne, professionele aanpak! Bedankt hiervoor.
Super tevreden over de service! Max heeft ons heel erg goed verder geholpen. Heel professioneel en vriendelijk! Bedankt hiervoor!
Een zadel vinden voor mijn paard is helemaal niet gemakkelijk geweest tot ik terecht kwam bij zadelpascentrum. Ik had van hun gehoord omdat mijn zus ook haar zadel bij hun gekocht heeft en er echt super tevreden van was. Na de eerste consultatie direct een mooi zadel gevonden dat perfect op maat gemaakt kon worden voor mijn paard. De tweede consultatie na dat het zadel was aangekomen was gratis om een te kijken of het nog altijd in orde was. Dan hebben ze nog voor een lage prijs de kussens bijgevuld en nu ligt het zadel echt perfect! Ik kan ze niet meer aanraden! Super vriendelijke mensen met veel kennis!
Eindelijk heb ik een passend zadel gevonden voor mijn paard met moeilijke rug! Bauke en Greet analyseren paard en ruiter en zijn niet merkgebonden. De controle na 20u rijuren is een echte meerwaarde! Bauke vulde ter plaatse mijn zadel bij en gaf nog enkele tips.
Jolien is behalve een heel fijn mens ook een kundige vakvrouw. Mijn paarden liepen direct beter. Hartstikke bedankt voor de fantastische service. Ik ben heel blij met mijn zadel!
Ongelofelijk tevreden van de super service van Bauke! Mijn zadelpasbeurt heeft bijna 3 uur geduurd aangezien ze alles super goed heeft uitgelegd en mij zeker lang genoeg heeft laten rijden met een nieuw zadeltje. Door haar weet ik nu veel beter hoe een zadel correct op een paard moet liggen en vooral wanneer het fout ligt. Ik kijk al uit naar de komst van mijn nieuwe zadel. Enorm enorm tevreden! Dankuwel!
Greet van Zadelpascentrum neemt de tijd om het perfecte zadel te vinden voor zowel ruiter als paard. Tijd noch moeite worden gespaard in die zoektocht. Je mag heel wat zadels uittesten. Er wordt ook rekening gehouden met het vooropgestelde budget! Echt top! Ik ben heeeel content en zie uit naar de uren in mijn nieuwe zadel :!!
Heel goede service. Ze nemen echt hun tijd en hebben een heel ruime keuze aan zadels mee. Je krijgt een heel professioneel advies over welk zadel het best past voor ruiter en paard. Zeker een aanrader voor wie goede service en klantvriendelijkheid belangrijk vindt!!
Vandaag een zadelpasservice gehad met Bauke. Wat een topervaring was dit. We hebben ten eerste al een perfect zadel gevonden voor onze tinker wat al niet gemakkelijk is. En ten tweede: super service, heel vriendelijk, geduldig en behulpzaam.
Leuke ervaring deze middag gehad. Nathalie nam rustig de tijd om mijn jong paard te laten wennen. Verschillende prijsklassen/merken kunnen testen om te bekijken wat voor mijn paard past en vervolgens goed voelt voor mezelf. Zo kan mijn 3 jaarse met een goed passend zadel verder getraind worden. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid