facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zabra Real Estate

Zabra Real Estate

Geschiedenis

Zabra Real Estate is een projectontwikkelaar uit Drongen (Oost-Vlaanderen), gericht op nieuwbouwprojecten van huizen&appartementen, winkelruimtes, KMO-units en studentenflats. Hierbij hebben we een vooruitstrevende visie op het vlak van architectuur en materiaalkeuze. Door partnerships met vooraanstaande leveranciers staan we borg voor trendy wooncomfort en voortdurende innovatie in bouwtechnologieën met veel oog voor energiezuinig en duurzaam bouwen.
Zabra Real Estate zoekt steeds naar het perfecte evenwicht tussen een uitstekende ligging (nabijheid van zowel winkels, openbaar vervoer én groen), meerwaarde voor de kopers en huurders en een verantwoord budget.



"Zabra Real Estate is een projectontwikkelaar uit Drongen Oost-Vlaanderen, gericht op nieuwbouwprojecten van woningen & appartementen, winkelruimtes en KMO-units. Door partnerships met vooraanstaande leveranciers staan we borg voor trendy wooncomfort en voortdurende innovatie in bouwtechnologieën met oog voor energiezuinig en duurzaam bouwen."
Adres:
Telefoonnummer: +3293656070
Stad: Drongen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Immoweb Waterzande, Zabra erembodegem, De Stokerie Kortrijk, Projectontwikkelaar Gent, Www Zabra, Projectontwikkelaar waasland, Woonproject Gent, BEN woning Gent
Recensies
Er is veel aandacht voor het esthetische waardoor er soms aan het praktische wordt ingeboet. Afspraken werden tijdens het project gewijzigd zonder dat de klanten werden ingelicht. Er wordt samengewerkt met een betrouwbare aannemer en het project werd tijdig opgeleverd
Heel tevreden over de samenwerking en eindresultaat van zowel Zabra en Jury.
Uitstekende service na verkoop door Laure bij enkele kleine documentatie aanvragen. Zeer correcte respons op aansprakelijkheid, zeldzaam in deze sector!
Twee jaar geleden kochten we een appartement van het project Kanaaltuinen in Sint Pieters Leeuw. Het tekenen van het contract en de akte alsook het uitkiezen van de materialen verliepen allemaal perfect tot de dag dat de uiteindelijke bouw van start ging. De pre-oplevering werd ons beloofd tegen september 2018 maar vandaag de dag, dus op 5 februari, wachten wij nog steeds.... Heel wat kopers zijn gefrustreerd. Beloftes worden elke dag opnieuw gemaakt en dan weer ingetrokken. Wat een fantastisch project moest zijn, is uiteindelijk een nachtmerrie geworden. We hebben het gevoel dat er geen belang wordt gehecht aan onze investering. Ons geduld wordt elke dag opnieuw op proef gesteld. We zijn echt heel ontgoocheld en verliezen onze moed, vertrouwen en geduld. We vragen ons echt af wanneer dit project helemaal zal klaarzijn .......... We zijn nu vandaag 19 maart en intussen is er al heel wat gebeurt. De technische ploeg van Zabra Real Estate, bestaande uit maar 2 mensen, hebben ons intussen reeds fantastisch geholpen en mijn dochter is ingetrokken in haar eigen appartementje in Sint Pieters leeuw, de kanaaltuinen. De opvolging gebeurde intussen fantastisch. De voor-oplevering gebeurde op 21 februari en intussen zijn de meeste problemen opgelost. We werden ook intussen voortdurend op de hoogte gehouden zelfs op zaterdagen. Onze dochter heeft haar stulpje kunnen betrekken en ze voelt er zich super. Wij, mijn echtgenoot en mezelf, hebben ook een appartement gekocht in fase 2 Groendreef en we hebben er alle vertrouwen in dat alles goed zal verlopen. De locatie is er fantastisch! Er staat alvast een heel hulpvol team achter deze projecten. Bedankt Laure and Karel! OP naar project nummer 2!
Zeer tevreden over de service… Matthias is heel correct en steeds tot uw dienst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid