facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zabonprés

Adres: Zabonprès 3 4,5 km auf der N 633, dann links unter Bahntunnel , Stoumont 4987, BE
Telefoonnummer: 080 78 56 72
Stad: Stoumont
Route: Zabonprès 3
Huisnummer: 4,5 km auf der N 633, dann links unter Bahntunnel
Postcode: 4987



op zoek naar gerelateerd: zabonpres menu, stoumont restaurant
Recensies
Mooie omgevingen dat is het dan.Menu besteld,eerst een hapje van de chef ok, het voorgerecht best lekker wel zwaar. Het hoofdgerecht eend met groentjes, er wordt niet gevraagd hoe het vlees moet zijn. We krijgen zowat rauwe eend met wat afgekookte groentjes, niemand komt nog langs om te vragen of alles in orde is. Voor ons niet te eten, hoofdschotel grotendeels terug gegeven, geen reactie.Niemand is nog komen vragen welk nagerecht we graag hadden, waarschijnlijk waren ze boos, zijn dan maar na een half uur wachten zonder doorgegaan. De wijn was nog erger, kiezen een fles van 30€, deze is niet meer voorradig en zij suggereren een fles van 42€, wel nog nooit zo'n schrale wijn gedronken voor deze prijs. Conclusie gezellig zitten maar voor lekker eten en een goed glas wijn absoluut te mijden.
Vriendelijk personeel, goede service, lekker eten en interesse voor onze groep de gasten. De soep en stoofschotel waren erg lekker. Een deel van de bediening spreekt geen Nederlands of Engels, maar dat is te verwachten in Wallonië. De negatieve reviews van anderen herken ik me niet in.
Zeer onvriendelijk personeel, geen nederlands of engels willen praten. Wij zijn weggegaan voordat we iets hebben besteld.
Wow! Wat een mooie plek! Een echte aanrader.
Teleurgesteld door het menu, door de kwaliteit van de producten. De presentatie ? Er was geen, weinig smaak. We weten niet wat een tagliate is, maar de setting is mooi. De bediening vooral die van de serveerster heel goed, maar vult het bord niet, vergelijkbaar met een lunchtuin. De prijs is zo veel te duur
Het beste restaurant dat ik ken. Bestel zeker een degustatiemenu inclusief wijn 6 gangen met 5 heerlijke wijnen voor slechts €90 - geweldig!!!. Helaas gesloten in 2019. Hopelijk niet voor altijd.
Teleurgesteld ... slechte kwaliteit, service, prijs! Aperitief aan 10 euro zonder smaak, serveerster niet netjes geen set of tafelkleed op tafel, foutje in de rekening....en ga zo maar door. Van mijn kant zou ik daar niet meer teruggaan. Hetzelfde voor mij.
HYPER LANG wachten op gerechten! Aangekomen om 19.30 uur, gerechten ontvangen om 21.30 uur. Volgorde van twee ribben, de ene medium en de andere medium rare, de platen waren omgedraaid. Rapporteer aan de baas voor het probleem en de slechte tijden van haar kant door te zeggen dat we moeilijk waren. Exclusief het probleem van personeel dat niet weet hoe ze hun werk moeten doen.... Helaas gaan we niet meer terug...
Nou, wat een heerlijke en verbazingwekkende ontdekking. Na een rit over weelderig groene, winderige wegen bevind je je in Zabonpres in een heerlijk ouderwets huis, direct aan een kleine rivier. Het is adembenemend mooi. Het eten was absoluut van topklasse, de service erg aardig. Het was een geweldige avond allround. Ik zou teruggaan naar België om weer naar Zabonpres te gaan. Gefeliciteerd met zo'n mooi restaurant!
Woensdag 30 juni brachten we een mooie avond door op het terras van Zabonpré aan de oevers van de Amblève. Schitterend weer, geen insecten, prachtige omgeving, heerlijke maaltijden geserveerd met een glimlach. Een geweldig een-op-een verjaardagsfeestje. Met dank aan het Zabompré-team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid