facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zaabär

Zaabär
"We are a certified handcraft chocolate maker. We produce our chocolates using using flavoursome limited edition cacao beans from Phlippines, Congo and Haiti. Every day our chocolate maker organize chocolate workshops to share our passion with the visitors.At The Belgian Chocolate Makers, our handmade and handcrafted chocolate is produced by our chocolate maker, Elisabetta Passafaro. Don't look for industrial chocolates in our store, we don't have any! We are one of the very few true artisan chocolate makers in Brussels; far away from the candies stores of Grand'Place or even the numerous industrial brands who pretend to be local.In fact, we are even the only real certified handcraft chocolate maker in the district of Brussels."
Adres: Chaussée de Charleroi 125 Charleroise Steenweg 125 , Brussel 1060, BE
Telefoonnummer: 02 533 95 80
Stad: Brussel
Route: Chaussée de Charleroi 125
Huisnummer: Charleroise Steenweg 125
Postcode: 1060


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 11:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: zaabär brussels, chocoladefabriek zaabär
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pierre Marcolini Pierre Marcolini 444 meter
Neuhaus Neuhaus 503 meter
Irsi Chocolatier Irsi Chocolatier 542 meter Een uitstekende Maître-chocolatier die de lokale chocolatiers ver vooruit is. Ga proe...
Marine-Anne Corne Marine-Anne Corne 542 meter Corné is een prachtige chocolade winkel met heerlijke bonbons. Je wordt er goed gehol...
Chouconut Chouconut 892 meter heel Lekker door minder suiker, dan proef je de ingrediënten beter,,,
Benoît Nihant Benoît Nihant 985 meter Zeer leuke ontdekking van deze chocoladefabriek, de pindapralines en de orangettes zi...
Mary - Toison d'Or Mary - Toison d'Or 985 meter Ik kom niet stoppen met eten zo lekker was het
Neuhaus Neuhaus 1 km
Leonidas Leonidas 1 km
Wittamer Wittamer 1 km Ik koop al vele jaren chocolade bij Wittamer, maar nu de chocolade winkel dicht is en...
Patrick Roger Patrick Roger 1 km Gewoon heel goeie chocolade!
Neuhaus Neuhaus 1 km
Neuhaus Neuhaus 2 km
Mike & Becky Mike & Becky 2 km Mike & Becky is Brussels' first small-batch Bean-to-Bar chocolate atelier, shop and l...
Laurent Gerbaud Laurent Gerbaud 2 km De chocolademelk was alvast heel lekker. Smaakt echt naar bittere chocolade en niet n...
Biscuits Delacre Biscuits Delacre 2 km Echt een leuke koekjeswinkel met versgebakken koekjes en andere zijn in de fabriek ge...
Recensies
Maandag 15 mei zijn we met vrienden een bakker uit Frankrijk in Brussel rond de grote Markt op zoek gegaan naar de echte Brusselse wafel. In het voorbij gaan zagen we aan jullie winkel chocolade- workshopwinkel een vlag met een afbeelding van de perfecte wafel. Bij het binnengaan heb ik onmiddellijk aan de verkoopster eigenaar wellicht gevraagd of de wafels vers gebakken werden en geen diepvries waren. De verkoopster zei dat ze enkel de allerbeste ingrediënten gebruikte, dus geen industriële poedermix of diepvries zoals de meeste verkopen. Ok, betaald op voorhand, hadden we beter niet gedaan. Na een hele tijd wachten kregen we onze eerste twee wafels, 5 à 10 minuten later de volgende 2 wafels. We waren verbijsterd over het resultaat, het was te vergelijken met een wafel die gebakken werd met slecht pannenkoekendeeg dus helemaal niet krokant of gerezen - precies gekookt de hoogte van de wafel was zowat 1 max 2 cm. Bovendien waren de wafels koud en bijzonder onappetijtelijk. We hebben de verkoopster erbij gehaald, ze bleef erbij dat er niets mis was met de wafels. We hebben alle vier onze wafels laten staan één van ons heeft een heel klein stukje geproefd .....gelukkig niet ziek geworden. Bij één wafel was er zelfs nog een restantje van “rode topping saus” ??? alhoewel we een lekkere krokante wafel met slagroom besteld hadden. We hebben ons geld niet teruggevraagd, we vonden het te erg! Ik heb wel een tip voor de uitbater. Schoenmaker blijf bij je leest, verkoop en bereidt geen zaken waar je niets van kent , misschien veel beter dat je zoals de meeste horecazaken diepvrieswafels warm maakt die 100 maal beter zijn. De ultieme vers gebakken Brusselse wafel hebben we die dag helaas niet kunnen vinden rond de Brusselse Grote Markt. Ik kan zelfs niet één ster toekennen voor deze mislukking, maar misschien moet het wel om mijn review te posten. Heel veel spijt dat we geen foto genomen hebben van deze wafels.
Heel slechte service En een onbeleefde hulp
Wat een geweldige ervaring! Dit is een must als je Brussel bezoekt. Deze workshop was een van de hoogtepunten van onze reis. We hebben een goede variëteit aan chocolaatjes gemaakt die absoluut heerlijk waren. De chocolade was van zeer goede kwaliteit. Zou het ten zeerste aanbevelen voor alle leeftijden!
Bijgewoond in april 2023 en wat een geweldige ervaring! Wat truffels gemaakt, medaillons en een reep met diverse toppings. Leerde over de verschillende cacaobonen, geschiedenis en evolutie van de chocolade. Zeer aan te bevelen. Gastheren waren ook grappig en boeiend.
Hield absoluut van de ervaring met het maken van chocolade. Het was zeer informatief over chocolade van boon tot reep. Ik vond het heerlijk om mijn eigen ontwerpen te maken en ze in hun eigen tas te stoppen om mee naar huis te nemen voelde extra speciaal.
Oh mijn god - ik kan niet eens beginnen te beschrijven hoe fantastisch deze winkel en ervaring was! Als je een dag in Brussel hebt, raad ik je 100% aan om naar een van deze choco-sessies te gaan. Doordacht ontworpen lessen, zeer informatief en boeiend, echt leuk, en je mag alle HEERLIJKE Belgische chocolade die je maakt mee naar huis nemen. Ook de eigenaar is een genot en je kon echt zien dat ethische en duurzame bedrijfspraktijken de kern vormen van hun model, wat we erg op prijs stelden.
Geweldige ervaring die erg leuk was. We hebben 3 verschillende soorten chocoladelekkernijen kunnen maken om mee te nemen, die allemaal heerlijk zijn! Bedankt, we zouden het zeker aanbevelen!
We hebben de Chocolate Making Experience gedaan en hadden zoveel plezier. We hebben veel geleerd over verschillende soorten chocolade en hebben wat lekkere chocoladetraktaties meegenomen die we hebben gemaakt. Zeer aan te bevelen!
Wat een leuke Belgische ervaring! We wilden een praktische activiteit voor ons en de kinderen doen, en deze is zeker gelukt! We hadden een korte educatieve sessie over verschillende cacaovariëteiten en hoe chocolade wordt gemaakt, daarna gingen we aan de slag met het maken van onze 3 verschillende soorten chocolaatjes! Dit was leuk en lekker! Heel erg bedankt voor een geweldige ervaring?
Mijn gezin van vier personen volgde vandaag een les en we hadden de beste tijd. De les was zeer informatief, leuk voor de kinderen en de chocolade smaakte geweldig! De instructeur voor de klas was erg vriendelijk. Ik zou deze les ten zeerste aanbevelen aan iedereen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid