facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yves De Moor

Yves De Moor

Info

Kandidaat #50 op de kartellijst van TeamGent

Adres: Onderbergen, 9000 Gent
Stad: Gent
Route: Onderbergen
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: yves de moor pilates, barbara sarafian man, yves de moor balen, julian sarafian, yves de moor colruyt, barbara sarafian dochter, yves de moor wikipedia, barbara sarafian zoon
Recensies
Wel heel lekkere koffie, thee, vegan lunch opties maar heel onpersoonlijke, onvriendelijke bediening. Ook het de bovenverdieping/mezzanine was niet proper er stonden 2 emmers met water midden in de ruimte. Jammer want het terras en de producten zijn wél we moeite waard.
Best plantbased breakfast/brunch place in town! Alleen al omdat je hier vegan koffiekoeken hebt van Bakkerij Frimout ...wel opletten! Ze doen de plantaardige en gewone melk opschuimen in de zelfde machine, dus als je lactose intolerant bent zoals mij, bestel je best een gewone koffie. Ook lekkere broodjes hier, doch aan de spicy kant. En er is ook een hele vegan en veggie 'supermarkt' sectie voorzien op de benedenverdieping aan de kassa, hoezee!
Topplaats! Te gek aanbod, lekkere broodjes als lunch, club mate, outdoor seating… Gewoon bezoeken want plaatsen zoals dit nog niet veel tegengekomen in België Megaleuk te zien dat het een card only place is! Blij dat er zaken zijn die pushen op het betalen met telefoon en kaarten.
Zeer lekker super hip binnen enkel de chips hadden wat weinig smaak , echt een aanrader
Heerlijke cappuccino en andere koffie's. Ook alternatieve frisdranken, lekker belegde boterhammen, bio en vegan producten liggen er klaar in de rekken. De bediening gebeurt aan de bar. Er hangt een vriendelijke en easy sfeer. Je kan er zowel binnen als buiten genieten. Ideale plek om: even uit te blazen van het shoppen, lunchpauze, mensen kijken ... De prijzen: stukje broodpudding homemade, Almdudler en een frisdrank +/-€9. Cappuccino & latte machiatto: €7 We kozen voor eat in maar take a way kan ook. Je betaalt dan iets minder.
Trage service. Ik werd aangesproken in het Engels. Mijn bestelling kwam maar niet. Dit is mij nog nooit overkomen bij Moor& Moor. De dame gaf anderen kortweg voorrang. Uiteindelijk ben ik naar binnen gegaan om mijn bestelling en heeft een man mijn bestelling gemaakt. De dame kon de bestelling niet lezen. Totaal onbekwaam.
Goede bediening lekkere koffie. Veganitisch taartje, telkens het zelfde en teveel suiker in. Variatie welkom
Lekker en gezond! Zeer aardige mensen!
Een geweldig plekje, waar verzorgde hapjes en drankjes gemaakt worden maar waar je ook kan grasduinen tussen allerlei kruidenierswaren - al is het gamma eigenlijk moeilijk te omschrijven. Een bezoekje waard!
geen informatie over allergenen, zelfs niet wat betreft hun 'huisgemaakt' gebak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid