facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yummie on the road

Yummie on the road

Info

Met veel zorg maken we ontbijten voor u en leveren we die tot bij u thuis.Verras uw partner,vrienden of verwen uzelf met een heerlijke mand uit ons gamma.



"In het weekend lekker rustig thuis opstarten, je ouders of geliefde verwennen op hun speciale dag, of iets anders te vieren? Kies dan voor één van de vele overheerlijke ontbijtboxen van Yummie On The Road uit Bredene. Zij maken de lekkerste ontbijtmanden in regio en zorgen voor de levering van ontbijt aan huis, de levering van ontbijt aan bedrijven en de levering van ontbijt voor vergaderingen. Kies voor diverse ontbijtmanden per thema, zodat deze altijd bij uw situatie past. Voor de verkoop van ontbijtmanden, de afhaal van ontbijtmanden en de levering van soorten ontbijtmanden kunt u het hele jaar door bij ze terecht. Daarnaast kunt u bij ze terecht voor de verkoop van koffiebonen en de verhuur van hun eigen coffeetruck."
Adres: aalscholverstraat 120, 8450 Bredene
Telefoonnummer: 0495482086
Stad: Bredene
Route: aalscholverstraat 120
Postcode: 8450



op zoek naar gerelateerd: Moederdagontbijt Bredene, Ontbijt aan huis Oudenburg, Ontbijt Oudenburg, Ontbijtmand moederdag, Moederdag ontbijt bestellen Jabbeke, Champagne ontbijt Bredene, Le Bon Réveil, Bakkerij Deschacht Bredene
Recensies
Weekje weg geweest met familie in vakantiehuis in Wenduine. Vijf dagen elke ochtend voor 19 personen een ontbijt geregeld. De 1e dag de Luxe en de andere dagen het ontbijtmandje. Elke ochtend werden de ontbijten keurig op tijd geleverd. Iedereen had ruim voldoende keus uit soorten broodjes en beleg vleeswaren, zoet en hartig en we hielden telkens zoveel over dat we ook daarvan konden lunchen. Ik kan Yummie on the road iedereen aanbevelen die een uitgebreid en luxe ontbijt wil en helemaal ontzorgt wil zijn. De volgende keer dat we in deze regio zijn zullen we zeer zeker gebruik maken van deze voortreffelijke dienst.
Heel lekker ontbijt een aanrader.Van alles voldoende .Op de juiste tijd geleverd . Zeer beleefd en vriendelijk .
Super mooie mand afgeleverd aan huis op het uur dat we gevraagd hadden ....alles erop en eraan voor goede prijs en heel vriendelijke service bij het afleveren .
Beetje te druk en vuul
Super vriendelijk en mooi op tijd Twas echt lekker
Top service, top ontbijt, en veel waar voor je geld! De volgende keer ik een levering nodig heb van een ontbijtmand weet ik waar ik moet zijn!
Netjes op tijd, vriendelijk en het was dik inorde!
Deze morgen ontbijt ontvangen van Yummie. Heeeel lekker, zeeeeer vriendelijk, kwaliteitsontbijt. Super service. Dit was echt yummie yummie. Top.
Zeer uitgebreid en lekker ontbijt . Een aanrader
Vertaald door Google Ga daarheen, ik vraag erom Origineel Aller y je le tecimande
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid