facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yugen Kombucha

Yugen Kombucha

Info

Kombucha, the ancient drink from the Far East, now brewed by a bunch of wildlings in Ghent.



"Yugen Kombucha is a Belgian beverage start-up.Our organic fermented tea drinks are skillfully brewed with powerful herbs and fresh pure juice to create wildly inspiring flavours, beneficial organisms and healthy acids."
Adres: Ferdinand Lousbergskaai 21, 9000 Gent
Stad: Gent
Route: Ferdinand Lousbergskaai 21
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 01:00
Zaterdag: 10:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: yugen kombucha kopen, yugen brouwerij gent, yugen kombucha gent, yugen drinks, yugen gent, yugen lousbergskaai, kombucha kopen gent, ferm kombucha
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dok Brewing Company Dok Brewing Company 2 km Dok Brewing Company werd opgericht door drie gepassioneerden door bier en Gent. Beer ...
Recensies
We hadden eerst een box met 4 flesjes Kombucha en een prachtig glas cadeau gedaan aan onze zoon. De Kombucha viel direct in de smaak en het glas eveneens. Het glas was al vrij snel in duizend stukjes gevallen. Bij onze volgende bestelling hebben we er een nieuw glas bijgekregen De Kombucha werkt helend voor de spijsvertering
Midden in Gent. ALLEZ. Toch niet ver van het centrum gelegen aan het water. Leuk concept: een vlindertuin met telkens een ander ingerichte bubbel. Om met je gezelschap te chillen. De keuze van drankjes is zeer gevarieerd. De plek is coronaproof
Heerlijke thee mogen proeven in Gent, bij foodfestival Gent Smaakt. Alles leuk en aardig. Maar dan verkopen jullie die overheerlijke thee alszijnde kei gezond. En dan zie ik die koekebakker die de theetjes liet proeven zichzelf bezatten in Gent. Nou ik dacht dat hij het visite kaartje moest zijn, maar ik heb hem zat gezien terwijl hij overdag zijn gezondheid predikt met zijn lekkere thee. Wat is dat nou joh. Wel goed werk lieve mensjes.
Hartelijke ontvangst, nemen de tijd voor uitleg, en bovenal fijne smaken zonder te pasteuriseren. Hoop nog eens ergens - in Nederland - aan te treffen.
Met een medewerker/zaakvoerder die via FB ruzie zoekt en dan als hij zijn gelijk nooit kan halen mensen persoonlijk berichtjes stuurt met aanvallen en direct blokkeert real grown up, Chris *kuch*, kan ik alleen maar aanraden: wegblijven! Zoek jullie liever een betrouwbare partner dan iemand die nog niet volwassen is.
Toevallig ontdekt terwijl de stortregens die de dag kenmerkten mij een schuilplaats deden zoeken. Toffe bediening en zeker de moeite om te bezoeken voor de Kombucha fans onder ons.
Super lekkere drankjes die veel beter zijn dan alle commerciële zoete troep. Hier thuis is iedereen er aan verslaafd geraakt. Product met passie gemaakt. Ook zeer mooie ontwerpen van de flesjes en blikjes.
Wat een ontdekking van originele smaken in een eerlijk lokaal product! We hebben allen genoten van de wandeling door de ontdekkingsdoos. Fan for life!
Dé toekomst in bionades en andere non-alcoholische drankjes. Fris, weinig suikers en perfect bij gastronomisch eten. Ik kan niet meer zonder.
Erg lekkere drankjes! En prachtige tuin om ze in op te drinken :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid