facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yssi's Beach

Yssi's Beach

Info

Strandresort waar je ongedwongen kan relaxen met je voeten in het zand en heerlijk kan genieten van een drankje met muziek van de DJ op de achtergrond. Life is better at the beach!

Geschiedenis

Yssi’s Beach: voor ontspanning en apéro feestjes

Een onvergetelijke dag aan zee? Yssi’s Beach maakt dit waar! De sfeervolle bar en comfortabele loungebanken maken van Yssi’s Beach de ideale locatie om te ontspannen en te genieten.

Yssi’s Beach is ook een uitstekende plaats uw feest te vieren of uw evenement plaats te laten vinden.

Wij zijn bij uitstek geschikt voor feesten of evenementen. Heerlijk genieten tijdens uw feest van het uitzicht over strand, zee en de zonsondergang! Wij kunnen ons aan iedere gelegenheid aanpassen om een gezellige sfeer en ambiance te creëren.

Life is better at the beach

Yssis Beach Crew



"Beachbar"
Adres: Albertstrand, 8300 Knokke
Stad: Knokke
Route: Albertstrand
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: yssi's knokke, yssis gent, yssis knokke prijslijst, uitgaan knokke, yssis knokke menu, beste beach bar knokke, knokke beach bars, yssi's knokke openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feau Le Fer Feau Le Fer 751 meter een sublieme maaltijd met allemaal mensen van hier ; bovendien kwam debby op het eind...
Yssiscafe Knokke Yssiscafe Knokke 881 meter Het personeel is niet vriendelijk, als je bang bent om gegeneerd te worden in het pub...
Soleado Beach Tribe Soleado Beach Tribe 1 km Beach Club - Only for Chillin' & Groovin'
The Guest Store The Guest Store 1 km Mooie winkel, leuke handtas gekocht en zeer vriendelijke verkoopster!
FamouZ Knokke Zoute FamouZ Knokke Zoute 2 km Mooi strand, trendy lounge... Christophe en Ann zijn geweldige uitbaters van de leuks...
Zoutestrand Zoutestrand 2 km Leuke strandbaar waar meestal niet de massa zit
Beach Number One Knokke Beach Number One Knokke 112 km Beetje arrogant maar wel knus. Number 1 is de laatste jaren echt achteruit geboerd mi...
Recensies
Leuke strandbar met veel variatie in drank en ‘snacks’. Vlotte bediening aan de bar en Stella “van den tap” Ook petanque banen aanwezig maar deze bevonden zich in zeer slechte staat, ik vermoed dat het nakende einde van het zomerseizoen hier iets mee te maken heeft waardoor er minder onderhoud nog gebeurt.
Propere beach bar. Er liep wel een gendarme rond die elke minuut kwam kijken of je wel iets besteld had. Gezellig is anders.
Gezellig, maar aan de dure kant. Was ook al vroeg gesloten.
Goed, maar we moesten te lang wachten op onze zeilboot, ook konden ze onze tv niet repareren
Zalige bar om te zonnen, te chillen of te genieten van cocktails, tapas, vers fruit en biertjes bij zonsondergang of volle zon is dit de place 2 be.. goede muziek en super summer vibes.. ook met kinderen of baby's is het hier echt genieten!
Ideaal: iets drinken in een hippe strandbar terwijl je toezicht houdt op je spelende kinderen, veilig, modern, mooi afgebakend, vakantiegevoel.
Lekkere, kwalitatieve cocktails. Ruime keuze aan dranken. Zeer snelle bediening aan de toog in vergelijking met andere strandbarretjes. Lekkere snacks.
Heerlijk ontspannen en veel gezelligheid in deze fijne beachclub met geweldig personeel wat altijd zeer vriendelijk en behulpzaam is!
Geweldige plaats om te genieten van een cocktail in een van de vele lounge zetels. Of dans mee op de summer vibes van de beach DJ.
Racistische opmerkingen van de eigenaar
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Yssi's Beach met het openbaar vervoer


Knokke Meerminlaan 250 meter
12
41
Knokke Meerminlaan 270 meter
12
Knokke Albertstrand Bayauxlaan 290 meter
Knokke Casino 340 meter
12
41
Knokke Albertstrand Bayauxlaan 350 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid