facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YS & Co

YS & Co
Adres: Schoonaardestraat 26, 3071 Kortenberg, België
Telefoonnummer: 0493 92 32 08
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Kortenberg
Route: Schoonaardestraat
Huisnummer: 26
Postcode: 3071


Recensies
Grote keuze van smaken. Ook verschillende tijdelijke speciale en originele smaken. Een paar degustatie bankjes, en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Een toffe uitbater die zijn droom probeert waar te maken. De kwaliteit van zijn ijsjes rechtvaardigt de prijs. Ga zeker eens langs
Heel lekkere ijsjes en vriendelijke service! Uitzonderlijk uitgebreid aanbod aan smaken: zowel de basics als specialere smaken bloedsinaasappel, kiwi-banaan, kinder, manon,.... Daarnaast ook gluten -en lactosevrij aanbod, brownies, ijstaarten en 'gewone' taarten. Kortom, alles om lekkere desserts te voorzien! Zeker een aanrader!
Lekkere ijstaart met foto gekozen voor de verjaardag van mijn kleindochter.nFoto op suiker was geslaagd en de ijssmaken vanille en mokka waren heerlijk. Zeer tevreden! Prima in orde!
Hele lekkere ijsjes in veel verschillende smaken. Er is ook vegan ijs, fruit frisco's, en ijs voor honden. Buiten staan 3 bankjes in de schaduw.
Lekkere ijsjes gegeten en ineens ook voor onze hond een ijsje gekocht die hij met smaak heeft opgegeten. Ideaal dus voor een warme dag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid