facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Youthiful

Youthiful

Info

Kiest u voor Youthiful, dan kiest u voor hoogwaardige schoonheidsbehandelingen en een persoonlijke service.Dit alles in een modern en luxueus kader.



"* Youthiful...for a youthful skin* Bij Youthiful kan je terecht voor huidverjonging & verbetering. Dit alles in een modern en luxueus kader én met een persoonlijke service. Bij Youthiful kan je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Jouw salon voor huidverjonging, huidverbetering en beauty. Maak nu je afspraak !"
Adres: Groene Wandeling 56, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0490112379
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Groene Wandeling 56
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 19:00 - 21:00
Donderdag: 19:00 - 21:00
Vrijdag: 19:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Youthiful shop, Schoonheidsinstituut 's Gravenwezel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peau d'Abricot Peau d'Abricot 205 meter Een zeer rustgevende locatie die verzorgd is met aangepaste achtergrondmuziek en aang...
Sothys Schoonheidsinstituut / Huidverbetering & Wellness / Nagelstudio Sothys Schoonheidsinstituut / Huidverbeterin... 1 km Altijd vriendelijk ontvangst in prachtige, verzorgde ruimte, bekwame mensen die werke...
La Dame de Beauté La Dame de Beauté 2 km Genieten van de beste behandelingen! Alleen maar kwaliteit en kennis.
Schoonheidsinstituut The Rose Schoonheidsinstituut The Rose 2 km Super behandeling. En ook over de prijs valt niets te zeggen.
Bellis nails&beauty Bellis nails&beauty 2 km Heel professioneel
Recensies
Ik ben ermee gestart en stop er zeker niet mee ! In begin was ik er sceptisch over , tot ik ermee begon en meteen TOP resultaat en vooral blijvend! Zeker de moeite waard om bij deze lieve dame je afspraken te boeken. Het is er super verzorgd en proper , vooral ook een vriendelijke dame die weet waarover ze spreekt . Van mij krijgt ze zeker 5 sterren !
Heel tevreden van de Dermaplaning. Ik heb ervan genoten en mijn huid voelt nu babyzacht aan. Steffi is zeer vriendelijk en professioneel. Bedankt!
Een Hydrafacial laten uitvoeren, zo tevreden van het resultaat en vooral de ontvangst. Ik was echt helemaal zen en mijn huid is weer super zacht met een stralende gloed. Ik ben ontzettend fan en kom graag nog eens terug.
Deze ochtend een rit van 1u30 achter de rug om bij Steffi toe te komen, maar zeker de rit waard! Volledig ontspannen buiten gekomen en een leuk cadeautje onder haar kerstboom mogen trekken. Ik ben zeker vast klantje bij Steffi
Steffi zorgt er steeds voor dat ik zowel uiterlijk als innerlijk met een zalig gevoel kan vertrekken. Ik heb nooit een vaste schoonheidsspecialiste gehad waarbij ik maandelijks een gezichtstbehandeling reserveerde. Vanaf nu zweer ik bij Steffi die de beste Hydrafacial uitvoert!!
Ik heb genoten van een hele fijne hydrafacial behandeling in een uiterst mooie omgeving! Steffie legt alles heel duidelijk uit. Ook de nabespreking is een grote meerwaarde. Ik boek zeker nog een behandeling in en ik kan het iedereen aanraden.
Zeer vriendelijke ontvangst door Steffi. Heel mooi salon, stijlvol ingericht en rustgevende muziek op de achtergrond. De gelaatsbehandeling was zo ontspannend en mijn huid ziet er prachtig uit. Steffi legt ook alles uit, welke producten ze gebruikt en waarom. Zeker een aanrader ! Pure ontspanning en me-time momentje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid