facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yourout.be

Adres: Rue des Peupliers 18 , Sougné-remouchamps 4920, BE
Telefoonnummer: 04 384 44 30
Stad: Sougné-remouchamps
Route: Rue des Peupliers 18
Postcode: 4920



op zoek naar gerelateerd: Outdooractiviteiten in Aywaille, Schoolkamp Ardennen, Dagje klimmen Ardennen, Via Ferrata Aywaille, Bivak hooischuur La Venne, Ardennen buitensport, Klimmen Remouchamps, Adventure Ardennen
Recensies
Speleo te Remouchamps. Onder leiding van een kundige en sympathieke gids Soe. We waren met een kleine groep, waardoor de begeleiding lekker persoonlijk was. Ook leuke anekdotes en uitleg gehad van Soe, wat de tocht leuker maakte. Grot op zich is mooi en je hebt verschillende parcours die je in overleg met de gids kan kiezen. Tnx voor de leuke voormiddag, Soe!! -Jino-
als instructeur in dienst bij het bedrijf. al 14 jaar. het i geweldig werken voor het bedrijf. de afwisseling, de Flexibiliteit en de gast vrijheid maken het werk geweldig. met een vaste basis op Camping Dieupart ligt yourout geweldig mooi in de omgeving. dicht bij natuur, winkels en dorpcentra. natuurlijk kan niet altijd alles goed gaan. maar met fouten leer je het best. bijna alles is mogelijk. een verblijf kan zelfs helemaal op maat gemaakt worden.
Voor de eerste keer een weekend geboekt bij Yourout. Er was een korte voorbereidingstijd maar dat was voor Yourout geen enkel probleem. Vanaf het begin was er een vlotte communicatie en opvolging voor een programma op maat met een zeer scherpe prijs! De locatie van de hooischuur was zeer uniek en welliswaar perfect voor het doel van het weekend Kortom, Yourout is professioneel , vertrouwd en vriendelijk!
Ik ben hier te wezen klimmen en het was een gouden dag, we werden goed begeleid en konden bar lachen met de instructeurs. Zeker het bezoeken waard!
Alles erg soepel geregeld van tevoren voor prima prijs. Corona maatregelen werden goed nageleefd. Activiteiten waren leuk opgezet met gezellige begeleiders. Grot verkennen is echt een aanrader! Niks anders dan lof!
Super bedrokken moutenbike gids heel vrij heel speels maar ook optijd terug bij veiligheid en regels geweldig georganiseerd ik kom nog eens terug om een stukje hogerop te klimmen
Erg naar mijn zin gehad, de challange parcours en tokkelen kost €32,50 maar je bent wel de hele ochtend zoet! Leuke begeleiders en uitdagende maar haalbare parcours!!
Prachtige lokatie met super activiteiten. Top teambuilding weekend gehad vorig jaar. Dit jaar gaan we zeker terug.
Het is een geweldige club mensen, die met veel plezier allerlei actieve outdoor actieviteiten uitvoerd. Ik heb hier erg veel plezier beleeft!
Leuk parkour en gave tokkel baan. Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid