facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Your Nature - Eco Resort in Belgium

Your Nature - Eco Resort in Belgium

Info

Your Nature est un parc de loisirs respectueux de l'environnement, proposant un investissement en immobilier locatif avantageux.
-----
Your Nature is een recreatiepark met respect voor het milieu, dat een voordelige investering in huurwoningen aanbiedt.



"Your Nature Eco Resort, l'évasion sans compromis au coeur de la Nature."
Adres: Grand Route 24, 7640 Maubray, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0080020182018
Stad: Maubray
Route: Grand Route 24
Postcode: 7640



op zoek naar gerelateerd: Your Nature review, Your Nature huren, Chemin du bois de Fouage Antoing, Belgium, Your Nature prijzen, Yournaturecoresort, Treeloft, Your Nature job, Domaine du Bois de Fouage
Recensies
Laten we beginnen met het positieve, de locatie is prachtig! Rustig gelegen in de natuur. We hebben wilde herten gezien, muskusratten, kikkers,… was zeer fijn. Echter is de prijs die je betaalt voor een overnachting zeer zeer overroepen. De accommodatie was mooi ingericht maar niet goed onderhouden veel stof, spijkers die uit de bangkirai steken op terras. We hadden ook de pech dat er in het nagelegen bos een illegale rave party aan de gang was waardoor wij niet hebben geslapen. Ook de ontbijt box voor 30€ trekt op niets. Zelfs geen beleg… Voor die prijs verwacht ik toch meer waar voor mijn geld. We zullen hier niet meer terugkomen.
Landal park wat nog erg nieuw is. De huisjes zijn mooi, schoon en uniek. Alles ligt wel erg ver uit elkaar. Dus de fietsen mee! Ze doen er hun best om het naar je zin te maken. Park is autovrij. Erg rustig park.Kamers: 5/5
Wij hadden een ongelooflijk verblijf 3 nachten. Ik begrijp eerlijk gezegd de slechte reviews niet, alles was tot ik de puntjes verzorgd. Schone kamers, prachtige locatie, korting via de site, heerlijk zwembad en uitstekende service. We werden meermaals door het personeel met een golfkarretje opgepikt en naar onze accomodatie gebracht. Het viel wel op dat het er erg rustig was, wat jammer is voor het aanwezige personeel. We maakten gebruik van een kayak en hadden een fijne massage. Geen ervaring met restaurant gehad. Kortom: pareltje in eigen land. Laat je niet afschrikken door de negatieve reviews.
Ik wou een weekje vakantie met mijn oude , rustige hond … is niet welkom want hij weegt meer dan 25kg … ze sluiten ook heel veel “gevaarlijke” rassen uit … ONBEGRIJPELIJK … hij zou kinderen omver kunnen lopen mevrouw 1 mijn hond is altijd aan de leiband 2 mijn hond is beter opgevoed dan de meeste kinderen 3 mijn hond maakt geen lawaai en laat geen afval achter. Just so you know !
Goede ruime woningen, bij aankomst bleek er, in tegenstelling tot andere vakantieverblijven, géén vaatwasblokjes, Keukenhanddoeken,... Aanwezig. Er is een houtkachel maar geen lucifers... Je kan ook telescopen huren a rato 40€, maar het park is volledig verlicht met witte LED's. Een spotled verlicht de voordeur van de woning. Onder deze omstandigheden is een telescoop nutteloos. #lichtvervuiling is niet echt #nature. Rest nog de vraag of de telescoop goed gecollimeerd is.
Prachtige locatie met wel zeer veel verschillende accommodaties >180. Wij zaten hier voor twee overnachtingen de week voor het krokusverlof waardoor er weinig huisjes bezet waren en het dus ook zeer rustig was. Het park is recent geopend en hierdoor zijn er nog wat kinderziektes waar aan gewerkt moet worden. Communicatie is er één van, niet iedereen aan de receptie is even ervaren en daardoor loopt er al eens iets mis of worden gevraagde zaken niet altijd in orde gebracht. Als je geen golfkarretje wil huren, kan je wel gebruik maken van een navette die je met bagage tot aan je accommodatie brengt. Een golfkarretje huren is echter aangeraden, puur ook voor het plezier om ermee rond te rijden. Het zwembad was mooi in orde met een kleine glijbaan. Het winkeltje is redelijk basis maar is zeker voldoende om enkele zaken aan te kopen. Onze accommodatie was zeer ruim The Leaf en was mooi ingericht met alle nodige zaken aanwezig. Eens alles op punt staat en de kinderziektes eruit zijn, zal de rest ook dik in orde zijn.
Alle potentieel om een tof vakantiepark te zijn maar de service is ondermaats, zeker tegenover de prijs. Goede raad voor bezoekers: Wees zelfvoorziend tot lucifers om de haard aan te steken. Reken niet op de shops noch restauratielekker maar koud eten, broodniet te vinden in de shop en basics. Neem zeker een fiets mee om weg en weer te hollen naar de wagen. Kook zelf. Organiseer zelf wat activiteiten, je afvalzakken, vaatwas, koffiepads...Dan valt er iets van te maken al is verblijven dan nog duur als je hetzelf moet doen. Voorzie zelf kinderanimatie, babyverzorging. Reken zeker niet op gezonde reactie tov conflicten vanwege het management. Je krijgt geen antwoord. Alle reacties en verbeterpunten die ik nu lees zijn nog actueel. Op het bos na ben ik nog op zoek naar de betekenis van eco? Jammer voor zo een leuk concept en mooie omgeving. Schelde en loofbos vlakbij Net niet dus, mocht de uitbatingen serieus onder de loop genomen worden wordt dit nochtans mijn 2de verblijfplaats. Duur mag maar dan moet alles top zijn. Als er iets mis gaat moet er een reactie zijn en geen stilzwijgen.
Een mooi, rustig domein. De afstanden tussen zwembad, restaurant en huisjes zijn goed te doen te voet. Personeel is zeer vriendelijk. Ontbijt is zeer verzorgd en lekker. Eten in la maison s avonds is goed en juist geprijsd.Kamers: 4/5
Veel potentieel maar te hoog gegrepen voor een resort in België. Accomodaties staan zeer dicht op elkaar, er blijft maar weinig natuur over en heel veel privacy heb je dus ook niet. Ik zou er niet willen zijn als het resort volgeboekt is in de zomer, dan lijkt het me daar een mierennest van jewelste gezien het veel te grote aantal aan accomodaties. Aanbod in bar en restaurant is te beperkt en duur. Gezien het eco is krijg je geen plannetje of info op papier, je moet het grondplan scannen met je smartphone maar dit zoomt heel onduidelijk in waardoor je best moeilijk je weg kan vinden in het resort. Alle andere info vertelen ze zeer snel als een ingestudeerde tekst bij het inchecken. De paden in het resort zijn voorzien voor shuttlebussen en golfkarretjes, die door het resort racen, wat maakt dat het absoluut niet gezellig wandelen is. De 'boomhut' was aan de kant van de slaapkamer slechts voorzien van 3 bomen waar je op uitkeek, achter die bomen zag je gewoon de rest van het resort en alle huisjes. Aan de anders kant keken we uit op alle andere verblijven waar je binnen kon kijken als de gordijnen niet dicht waren. Keuken was niet voorzien om de vaat te doen. Materiaal hiervoor zeep, handdoeken, ... moest je blijkbaar allemaal nog extra bijkopen als je de keuken wil gebruiken. Dan moet je zelf je vuilzakken nog weg doen en zoeken waar je de containers kan vinden, dus geen relaxte afsluiter van het weekend. Jammer, het had een topper kunnen zijn! Maar het streeft zijn doel voorbij. Een veel te grote, niet-eco investering voor België als je t mij vraagt.
Wow, wat een mooi park! Net nieuw dus hier en daar nog wat opstart-probleempjes maar... Wat een rust, wat een luxe! Geheel autovrij nee, ook niet om je bagage naar je accommodatie te brengen..houd hier rekening mee.. maar er rijden heel regelmatig shuttlebussen en je kan optioneel electrische golfkarretjes huren. Dit is wel prijzig maar ik zou het wel aanraden. Het park is best groot.. Ook zijn er electrische steppen en fietsen te huur. Ook dit is redelijk aan de prijs. De kosten van drankjes en het eten liggen ook redelijk hoog. Een glas huiswijn en een gewoon glas bier is al €10,- Oja .... Nog een dingetje... Alles is ecologisch verantwoord... Geen Coca Cola of Fanta op het park te verkrijgen maar dat heeft het ook wel weer z'n charme maar als je een echt frisdrank fan bent is dit minder. Maar.... de sereniteit in het buitenzwembad.. zalig! De rust die je ervaart vanuit je accommodatie... Al met al...een prachtige plek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid