facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Younique

Younique

Info

As an EDUCATION PROFILER, I help curious minds of all ages find the best path for Educational Pursuits (in Belgium and abroad).

Label

As an Education Profiler, I help
curious minds of all ages find
the best path for educational pursuits.
(in Belgium and abroad)

I offer customised options, professional
guidance and expertise for key stages,
which will facilitate and maximize
your best potential and growth.



"Als Education Profiler creëer ik een gepersonaliseerd opleidingstrajectin binnen- en buitenland.Ik help je door elk keuzeproces en schakelmoment heen waardoor jevloeiend zelf kiest en inzicht krijgt in wat je drijft.Voor wie? :Voor ieder die op zoek is naar een ‘andere weg’ om zich te ontplooien.Curieuze geesten die voelen dat er meer bestaat maar niet weten wat en hoe.Jonge mensen die niet weten wat kiezen voor hun toekomst.Bezorgde ouders.Jongeren die keuzestress hebben.Ouders die een atypisch leertraject voor ogen hebben voor hun kinderen.Voor mensen die vooruit kijken en klaar willen zijn voor de toekomstige bedrijven."
Adres: 39e Linielaan 2, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: +32 (0)495 522784
moc.noitacudeuqinuoy@ofni
Stad: Maldegem
Route: 39e Linielaan 2
Postcode: 9990



op zoek naar gerelateerd: younique music group, younique art, younique makeup, younique mlm, younique makeup nederland, younique posters, younique card, younique consulting
Recensies
Super ervaring. Een heel aangename en vriendelijke ontvangst. Ging naar Veronique voor het bespreken van mijn studiekeuze en na 3 kwartier had ik soms het gevoel dat ze me beter kende dan ikzelf. Zeker een aanrader als je twijfelt over je studiekeuze!!
Veronique is een geweldige hulp om jongeren zoals mij, die veel stress hebben over hun studiekeuzes en niet precies weten hoe het hoger onderwijs werkt, gerust te stellen en op het juiste pad te zetten. Door Veronique ben ik op summerschool in Oxford geweest en het waren de leerzaamste en leukste twee weken ooit! Door één klein gesprekje kent ze je door en door en kan ze je zo een gericht advies geven, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid