facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yorkshire Trench & Dug-outs

Yorkshire Trench & Dug-outs
Adres: Bargiestraat , Ypres 8904, BE
Stad: Ypres
Route: Bargiestraat
Postcode: 8904



op zoek naar gerelateerd: Yorkshire Trench & dug-out wiki, Ypres trenches
Recensies
Speciaal en bangelijk om het te bekijken, jammer dat het een beetje verwaarloosd is...zeker als je weet dat hier jongens van 18 , 19 jaar...vochten in de eerste wereldoorlog voor onze vrijheid
Niet teveel van verwachten . Het ligt echt tsn een industrie terrein. Het is heel klein. Wel heel interssant om eens te zien.
Midden in industrieterrein, gaf een vreemd gevoel. Verder is het zeer klein en minder onderhouden lijkt het, maar is wel gratis.
Bezoekje waard, echter wel zeer kleine site. Neemt slechts 15 minuten in beslag om helemaal door te wandelen en te bekijken. Zeer goed combineerbaar met Essex farm cemetery dat een beetje verder over het water ligt.
De moeite van het omrijden niet waard
Was oké. Midden op een industrieterrein. Heel klein en je kon niet in de loopgraven. Was prima maar wij vonden het tegenvallen.
Voor degenen die net als ik verslingerd zijn aan geschiedenis meerbepaald alles rond WO 1 os dit een echte aanrader . . . Enkel jammer dat dit door de jaren zich in een industrie park ligt . . .
Kleine dodengang, maar goed geconserveerd. Jammer door corona dat je er niet in kon lopen.
Je mag nergens in en het is erg klein niet de moeite om hier heen te gaan speciaal. Slecht onderhouden
Verwaarloosd en niet onderhouden. Wat een verschil met toen ik er de eerste keer kwam in 2012. De verrotte plankenvloer maakt het wel avontuurlijk...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid