facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yong Consulting

Yong Consulting

Info

Consulten voor en met hulp van honden en paarden.
Life coach, systemisch coachen, energetische systeem therapie en familie opstellingen.

Geschiedenis

Voor iedereen die een leuker leven wil!

Herken jij jezelf in een van deze thema's en wil je hier graag in groeien?
* Relatie problemen
* Liefdevol scheiden
* Leren genieten van het leven
* Mezelf durven te laten zien
* Oud zeer verwerken
* Groeien in mijn relatie
* Grenzen aangeven
* Hoe verdeel ik mijn tijd tussen IKtijd - relatie - moederschap - werk - studie etc.
* Voor mezelf kiezen in verbinding met anderen.
* Opvoeden van gevoelige / temperamentvolle kinderen.
* Ik loop steeds vast.... gebeurtenissen keren patroonmatig terug op mijn pad.
* Groeien in zelfvertrouwen.
* Volwassen Kopp (Kinderen van Ouders met Psychiatrische Problemen) gerelateerde thema's.

Adres: 3640 Kinrooi
Telefoonnummer: 0031(0)651325052
Stad: Kinrooi
Postcode: 3640


Recensies
Marie-José is de moeder van mijn kinderen en jarenlang mijn partner geweest. Onze relatie heeft een andere vorm gekregen, we hebben nu een mooie vriendschap. Met veel plezier heb ik, samen met Marie-José en haar nieuwe partner, vorm mogen geven aan haar praktijkruimte, bij het Cwartier in Weert. Mijn ervaring is: dat Marie-José je kan inspireren om alles uit je relatie te halen en/ of liefdevol te scheiden.
Marie-José is een fantastische coach! Vorige week woonde ik een opstellingendag bij, waarbij ze de hulp van paarden gebruikte. Het was een mooie en inzichtrijke dag. Op haar prachtige locatie, was er aandacht voor zowel de klant die gecoacht werd als de groep die bij de opstelling meehielp. De lunch was heerlijk en de sfeer prettig. Ik ga zeker terug!
Wat een prachtige ervaring! Marie-José is een professional die werkt vanuit verbinding en respect. Met haar puurheid, kennis en wijsheid kon ik aan de slag met mijn blokkades. Ik raad het iedereen aan om een consult bij Yong Consulting te ervaren. Als je om wat voor reden dan ook meer in je eigen kracht wilt staan, dan zeg ik: maak gewoon een afspraak bij Marie-José.
Marie-José is een heel betrokken en toegewijde coach. Ze weet feilloos in te tunen op de emoties die bij me spelen zonder dat ik deze hoef te benoemen. Ze werkt puur op intuïtie en dat is heel fijn. De inbreng van de paarden heeft mij nieuwe inzichten gegeven.
Bij Marie-José heb ik een energetische sessie mogen volgen. Heel diepgaand, confronterend, maar dit alles met liefde en warmte omhuld. Heel mooi zoals Marie-José haar kennis van o.a. NLP en Energetische therapie op een unieke manier samenbrengt om met jou op ontdekkingstocht naar jezelf te gaan.
Een aantal weken geleden heb ik een consult gehad bij Marie-José met behulp van paarden. Ik vond het lastig exact te verwoorden wat ik voel. Door écht te luisteren, de juiste vragen te stellen, door haar inlevingsvermogen en intuïtie heeft ze mij tijdens dit consult begeleid om tot de kern te komen. Daar heeft ze de hulp van de paarden bij gebruikt. Het heeft t mij een stuk bewuster gemaakt, en ik heb stof om na te denken over 'hoe verder?' Ik ken Marie-José van vroeger en daardoor voelde het meteen veilig. Ze is warm, puur en eerlijk. Dat voel je, daardoor voelt het vertrouwd durf je je open te stellen. Ik kijk terug op een bijzondere ervaring die ik niet had willen missen. Ontzettend bedankt daarvoor...
Makkelijker kunnen we het niet maken , wel leuker is de tekst die Marie-Jose gebruikt op haar website. Hier slaat ze helemaal de spijker op de kop. Ik ben met een stuk oud zeer bij Marie-jose geweest, in de hoop dat zij mij verder kon helpen, door oa een blokkade op te lossen. Hier zijn we mee aan de slag gegaan en ik heb echt een stukje oud zeer in haar mooie werkruimte achter gelaten. Het voelde als een zeer veilige plek, waar we al snel tot de kern kwamen. Ze laat je bewust worden van de hele situatie Je probleem, hulpvraag en van je blokkades. En maakt dit samen met jou inzichtelijk. Om hier vervolgens mee aan de slag te gaan op een manier die ik als zeer effectief heb ervaren. Er ontstaat echt beweging in je systeem en je eigen overtuigingen. Wat ik ook erg belangrijk vond is dat Marie-jose mij echt de keuze laat in mijn hulpvraag. Een zeer prettige werkmanier van haar vind ik dat haar hulphond Snoop er bij was. Voor mij was zij een metafoor en hij maakte het best zware onderwerp een stukje luchtiger. Wat mij over en drempel heeft geholpen. Vandaar mijn 5 sterren voor yong consulting.
Een paar dagen geleden heb ik een consult bij Marie-José beleefd. Ik voelde me uitgenodigd en veilig om mijn verhaal met haar te delen. Het resultaat: ik heb meer inzicht in de situatie. Ik ben geïnspireerd en voel me opgelucht, blij en dankbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid