facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yolo Campers

Yolo Campers

Info

Huur je avontuur! You only live once! Doe het goed en in alle vrijheid. Geniet van de rust en het avontuur die een roadtrip met een mobilhome kan brengen.

Adres: Hoekestraat, 8300 Knokke-Heist
Stad: Knokke-Heist
Route: Hoekestraat
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: Holiday Village Knokke, Camperplaats Knokke, Gratis camperplaats Knokke, Camperplaats Zwin, Camping Knokke, Parkeren camper Knokke, Camping Knokke natienlaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Toffe, knusse, propere bungalow. Wij vonden alles zeer praktisch. Gelegen op een rustige camping. De mensen aan de receptie zijn supervriendelijk en behulpzaam. Dichtbij centrum Knokke. Parkeergelegenheid op het terrein zelf. Dat is handig.
Zeer leuke en rustige camping, ookal al ligt hij langs een drukke weg. Het sanitaire blok is heel proper, net en comfortabel. Het ontbijtservice is top!
Ruime camping met voldoende luxe, lekker ontbijt.. volgens wensuur geleverd. Wat een fantastische ervaring ​, een adres die voor lang in mijn favorieten zal blijven.
Zeer fijne kleine camperplaats. Proper sanitair. De kust is vlakbij. Zeker een aanrader voor wie fietstochtjes wil plannen.
Zeer rustige camping. Alle voorzieningen binnen handbereik. Sanitair is zeer proper! Heel erg goede service via de online chat . 2 nachten geboekt in het laagseizoen. Ongeveer 30 minuten wandelen tot de zeedijk. Voor herhaling vatbaar!
Top camping. Heel net sanitair!
Top! Zeer goed ontvangen in deze tijden van Corona. Graag weer!
Zeer rustig. Sanitair is open en zeer proper. Wij huurden een grote staanplaats met veel ruimte. Nu vallen de prijzen nog mee, maar in de zomer wordt het wel erg duur vinden we.
Vriendelijke ontvangst, wel smalle in en uitrij mogelijkheden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid