facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogorino

Yogorino
Adres: 4 rue de Nimy , Bergen 7000, BE
Telefoonnummer: 065 33 82 28
Stad: Bergen
Route: 4 rue de Nimy
Postcode: 7000


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-22:00
Woensdag: 11:00-22:00
Donderdag: 11:00-22:00
Vrijdag: 11:00-22:00
Zaterdag: 11:00-22:00
Zondag: 11:00-22:00

Recensies
Heel lekker ijs!
Uitstekende koffie, bevroren yoghurtijs om voor te sterven, eigenlijk is alles goed, ga daarheen met je ogen dicht. En super aardig personeel
Was erg goed toen ik voor COVID in Mons aankwam, is sindsdien weer aangezet en het is niet hetzelfde met bijvoorbeeld fruit. Ze ontbreken vaak, soms hebben ze iets te lang gesleept en dat merk je en soms zijn ze nog een beetje bevroren. Systematisch sluiten als ik daar op dit moment ook heen ga, schema wijzigen of zo begreep ik iets niet.
Zeer vriendelijke plek met een zeer interessant staaltje ijs. De huisthee was ook erg goed aardbei en kaneel, maar slechts een klein beetje. Een ander ijsje smaakte m&m met een goede pindasmaak en het tiramisu-ijs maar dat is iets te alcoholisch. Ze worden royaal geserveerd. Het personeel was erg gastvrij.
Ondanks het late uur dicht bij sluitingstijd, slaagde de verkoper erin om te bereiden met een beetje "bevroren" yoghurt en ijs volgens hem "ambachtelijk" twee-drie "geënsceneerd" zoals je op de foto's zult zien!
Jammer dat ze zo'n goede reputatie hebben en zich zo laten gaan, het is pijnlijk hoe flauw het is en met verrassingen in het ijs van zeer slechte smaak. Netheid niet geweldig en de taarten zijn eng als je langskomt en je kunt ze in het raam zien als het restaurant gesloten is.
Ze maken goede desserts. Test de pannenkoeken Traditionele warme chocolademelk ziet eruit als nesquik. De prijzen zijn hoog.
Niet hetzelfde als voorheen!! Prijsverhoging daarnaast een gierigheid voor bevroren yoghurt voordat we het recht hadden op de "maxi" maat. Nu is hun "grote" maat de gemiddelde maat van die tijd en zelfs dan denk ik dat het nog kleiner is, we hebben recht op 4 stuks aardbeien kortom een ​​teleurstelling zo veel voordat ik er vaak ging, maar sinds de verandering van baas ben ik wegrennen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid