facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogaschool Cobra

Yogaschool Cobra

Info

Elke persoon kan door de eigen scheppende, vormende krachten aan te spreken, zijn ontwikkelingsmogelijkheden leren ontdekken.

Geschiedenis

Deze yoga schoolt de gedachten en de gewaarwordingen op een esthetische, kunstzinnige en vrije manier. Deze yoga is niet gebonden aan geloofsovertuigingen of bepaalde strekkingen. Er wordt niet vertrokken vanuit een bepaalde methodiek, lichaamsenergetische techniek of gebruik gemaakt van ademhalingstechnieken.

Yoga als spiritueel mentale kunst heeft niks te maken met mystiek, wel met de actieve ontwikkeling van het bewustzijn (het denken, voelen en willen), met het leren ontwikkelen van opmerkzaamheid en concentratie.

Elke persoon kan door de eigen scheppende, vormende krachten aan te spreken zijn ontwikkelingsmogelijkheden leren ontdekken, ze verruimen en ermee in dialoog treden met anderen.

Doel en opzet van de lessen

Vanuit een concrete gedachtevorming (d.w.z. vrij van emoties, projecties en associaties) en het scheppend aktiveren en ordenen van het bewustzijn (ons denken, voelen en willen) leren ontwikkelen van nieuwe en realistische innerlijke gewaarwordingen. Vervolgens deze gewaarwordingen op een esthetische manier vormgeven in de uitvoering van de yoga oefeningen.

Een yoga oefening leren vormgeven zodat deze een esthetische uitdrukking wordt van een dieperliggende inhoudelijk betekenis of levensideaal.

De lessen zijn zeer toegankelijk en praktisch gericht. De achterliggende ideeën hierboven beschreven worden op een eenvoudige concrete manier aangebracht.

Adres: Heldenplain 27, 8301 Knokke-Heist
Telefoonnummer: +32 (0) 478/843481
Stad: Knokke-Heist
Route: Heldenplain 27
Postcode: 8301



op zoek naar gerelateerd: Yoga op het strand Knokke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid