facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogakids

Info

Yoga voor zwangeren, baby, p/kleuter, kind, familie, volwassene
in groep of op maat
Dagkampjes tijdens vakanties
Leuven, Herent, Kortenberg, Erps-Kwerps

Geschiedenis

Bij yogakids kan je terecht voor ouder-kindyoga en kinderyoga. Bij kinderyoga gaat het er anders aan toe dan bij yoga voor volwassenen. Het kind wordt niet bij de aanvang van de sessie gevraagd om rustig te zijn. De ontspanning wordt bekomen door eerst actief bezig te zijn met houdingen, spelletjes, rijmpjes, etc. Pas daarna wordt de ontspanning aangeboden via een massage of verhaaltje.
Je moet ook helemaal niets kunnen om met yoga te starten. Je kan lekker jezelf zijn en leert anderen ook respecteren zoals ze zijn.



"Welkom in onze tuinstudio middenin het groen!We hebben voor iedereen wat in huis. Voel je thuis in je lijf dankzij yoga en geniet in kleine groep van afwisselende lessen met persoonlijke begeleiding:1 Vinyasa yoga – woensdag 19u-20uDynamische, vloeiende yoga.2 Zachte flow yoga – vrijdag 10u-11u, zondag 9u30-10u30Rustigere sequens geschikt voor iedereen.3 Sampoorna Hatha yoga – zondag 11u-12u30Extra lange, versterkende en krachtige yogales.4 Yin yoga – maandag 19u-20u, woensdag 20u30-21u30Yoga voor de mind: elke houding wordt 3 tot 5 minuten aangehouden om het bindweefsel te versoepelen en leren los te laten.5 Hormoonyoga op aanvraag vanaf lente 2022Verjongende, specifieke sequens die energie geeft."
Adres: Donkerstraat 66, 3071 Erps-Kwerps
Telefoonnummer: 0499510422
Stad: Erps-Kwerps
Route: Donkerstraat 66
Postcode: 3071


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bianca Van der Linden - Soulful Zwanger & Baby Bianca Van der Linden - Soulful Zwanger & Ba... 0 meter Ik ondersteun je tijdens je zwangerschap en als nieuwe mama om te verbinden met je zi...
Recensies
Slechts 1 woord “zalig”!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid