facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogakempen

Yogakempen

Info

https://www.yogakempen.be - Cyrilla Ducarmon verzorgt uitgebalanceerde Hatha Yoga lessen in de regio Turnhout. Bezoek de website voor meer informatie.

Adres: Graatakker 118, 2300 Turnhout
Stad: Turnhout
Route: Graatakker 118
Postcode: 2300



op zoek naar gerelateerd: Bikram Yoga Kempen, Kinderyoga Turnhout, Buikdansen Turnhout, Groepslessen Turnhout, Pilates lessen Turnhout, Yoga Nidra Oud-Turnhout, Studio 118, Sporten Turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mama Dea Mama Dea 1 km * Doula (zwangerschaps- en bevallingscoach) * Zwangerschapsyoga
Fitmom Fitmom 1 km Wij zijn drie studenten Sport en Bewegen van Thomas More Turnhout. Voor ons project z...
Grow yoga Grow yoga 2 km Professionele lesgeefster en heel huiselijke sfeer. Aanrader!
Move More Move More 2 km Kleine groepslessen en personal training in Turnhout
Recensies
Bij Yogakempen begeleidt Cyrilla op een open en naturelle manier de sessies. Haar duidingen en haar persoonlijke bijsturingen zijn voor mij de belangrijkste meerwaardes. Het geheel laat je toe om op eigen tempo te blijven groeien. Je aanvoelen van wat voor jóú de juiste mate van inspanning en ontspanning is, ontwikkelt als vanzelf. En je kan er terecht met je vragen! Van nieuws en de belangrijke info word je altijd ingelicht zowel via facebook als per mail. Een verborgen pareltje, en dus een oprechte aanrader !
Het fijne aan yoga is dat iedereen het kan. Je hoeft absoluut niet lenig te zijn. Je leert je fysieke grenzen te herkennen, op te zoeken en indien je dit zelf wenst te verleggen. Je wordt begeleid door een deskundige lesgeefster. Een aanrader voor iedereen die wilt kennis maken met yoga. Yoga kan ik niet anders omschrijven dan weldadig!
Laagdrempelig zeer toegankelijk . Vriendelijke en doorleefde instructrice .Lessen worden zonder moeite vlot aan elkaar gepraat ze zijn gevarieerd en nooit saai.Je komt er als een ander mens buiten. Als persoon word je "gezien" en aangesproken niemand wordt gedwongen over zijn grenzen te gaan .Een aanrader !!
Een yogadocente met veel ervaring en op zo'n fijne manier om lichaam en geest in balans te brengen!
Cyrilla geeft les op een zeer aangename manier. De lessen zijn zeer afwisselend, soms rustig, dan weer pittig. Indien een oefening te moeilijk of onaangenaam voor je is, geeft ze telkens een alternatief. Ze kent iedereen bij naam en corrigeert waar nodig. Haar lessen zijn een pure verwennerij, zowel voor je lichaam als voor je geest!
Een fijne yogastudio waar je ontspannen terugkomt van de les en geïnspireerd wordt.
Warm aanbevolen. Leuk gevarieerd en goed begeleid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid