facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga Yina

Yoga Yina

Info

Hatha Yoga - Vinyasa Yoga - Gentle Hatha Yoga - Restorative Yoga - Yoga@work - Yoga@school

Geschiedenis

Klassieke Hatha Yoga, Strong Hatha Flow en Kinderyoga in de Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen.



"Yina is een kleine, gezellige yoga studio in Drongen / Gent. In deze yogastudio staan lichaamsbewustzijn, ontspanning, kleine groepen en persoonlijke aandacht centraal.We bieden ademwerk breathwork aan in onze studio. Breathwork is een natuurlijke en hele effectieve manier om je lichaam en geest beter te laten functioneren. Het helpt ook om emoties in balans te brengen, het immuunsysteem te versterken en blokkades op te heffen. Het brengt rust in de geest en balans in het lichaam. Hierin begeleid ik je als breathwork specialist mee tijdens 1-op-1 begeleidingen of ademcirkels."
Adres: Beekstraatkouter 78, 9031 Drongen
Telefoonnummer: 32484295675
Stad: Drongen
Route: Beekstraatkouter 78
Postcode: 9031


Openingstijden

Maandag: 20:00 - 21:15
Dinsdag: 18:15 - 21:15
Woensdag: 09:15 - 10:30


op zoek naar gerelateerd: Pilates Drongen, Mardava Yoga, Yoga Gent, Yoga Nevele, IYoga Drongen, Yoga kamp, Eversports Yoga on Call, Gentle Hatha yoga
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga by Celine Yoga by Celine 2 km Active yoga classes for beginners in group.
Recensies
De studio van Nina is een fijne plek, een velige haven, om aan yoga te doen en om tot rust te komen. Nina haar lessen zijn gevarieerd, afgestemd op ieders noden en er komt ook veel ademwerk aan te pas wat ik persoonlijk een enorme toegevoegde waarde vind. Al zoveel ontdekt en bijgeleerd dankzij Nina.
Al een aantal jaren geniet ik van de yoga lessen in de studio. Nina is een enthousiaste en heel gedreven lesgever die haar ervaring koppelt aan nieuwe inzichten waar ze ons deelgenoot van maakt.
Nina haar lessen zijn voor mij onmisbaar geworden. 75 min lang via houdingen, visualisaties, ademwerk en nog zo veel meer jezelf en je lichaam beter leren kennen, ermee omgaan en het zowel uitdagen als aanvaarden. Lessen met veel aandacht voor een opbouw, zodat je zelf ook veranderingen opmerkt. Start je met yoga of heb je al meer ervaring, ieder vindt er zijn ding. Een aanrader dus! Je zal je heel snel op je gemak voelen bij Nina!
Toffe locatie, ontzettend bekwame lesgeefster en een héél gemoedelijke sfeer. Een echte aanrader!!
Nina begeleidt haar leerlingen als geen ander op een innerlijke reis om zichzelf te ontdekken. Zijn lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht hun niveau. Telkens met een vleugje nieuwigheid zoals een visualisatie of een nieuwe ademhalingsoefening. Met zachtheid, discipline en expertise laat ze ons groeien en vooruitgaan in onze zoektocht naar welzijn en balans. Nina laat ons soms zelfs over onze eigen grenzen heen gaan door ons mee te nemen in verrassende ervaringen, zoals een regressie of een koud bad! Maar altijd met de welwillendheid en de begeleiding die ertoe aanzetten om naar zichzelf te luisteren. Dankjewel Nina.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid