facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YOGA Infinity

YOGA Infinity

Info

Julie de Halleux - Yoga teacher

Geschiedenis

In 2011 begon ik mijn Yoga reis als docente en volgde een basiscursus Yoga bij AALO. Na deze cursus had ik de smaak te pakken en wilde ik me meer gaan verdiepen. Zo volgde ik in 2013 de Ashtanga Yoga teacher training bij Annemieke van der Zouwen en behaalde het certificaat voor de 200hrs. Verder volgde ik nog enkele workshops, zoals de teacher training van Manju Jois. In 2014 begon ik mijn eigen onderneming, en werd ik trotse eigenaar van Yoga Infinity.

Tot op vandaag is Yoga een echte passie geworden waar ik me nog steeds in verdiep. Niet enkel de Ashtanga Yoga maar ook andere vormen zoals Vinyasa Yoga en Yin Yoga trekken mijn aandacht.

Momenteel geef ik Healing Yoga in deFENIKS te Mortsel en als freelancer bij Fit Up Plus te Kontich.

Indien je interesse hebt of meer wil weten omtrent Healing Yoga, kan je me steeds contacteren via een persoonlijk bericht.

Live Love Life - Namasté

Adres: Mortsel
Stad: Mortsel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Myo Myo 210 meter Ruimte beschikbaar in Mortsel voor yoga, medidatie, pilates, therapie, behandelingen....
AGAMI YOGA AGAMI YOGA 210 meter Een weldaad voor lichaam en geest. Het was heel fijn om kennis te maken met Patty. Ze...
Temdewolf Temdewolf 762 meter # het duwtje in de rug,het luisterend oor, de motiverende factor # de gids in het ver...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid