facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga Graciosa

Adres: Rue Capouillet 35 Capouilletstraat 35 , Brussels Agglomeration 1930, BE
Telefoonnummer: 0483 04 60 68
Stad: Brussels Agglomeration
Route: Rue Capouillet 35
Huisnummer: Capouilletstraat 35
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: Yoga Cachemire Bruxelles, Mama graciosa, Yoga avec bébé Bruxelles, Yoga Bruxelles, Yoga prénatal Uccle, Yoga Bruxelles Prix, Cours de yoga prénatal, Stage Yoga Bruxelles
Recensies
De prenatale yogalessen waren een van de beste ervaringen van mijn zwangerschap. Hierdoor kon ik delen met anderen, me gehoord, gesteund, voorbereid en sereen voelen om de bevalling onder ogen te zien. Gina's vriendelijkheid en vriendelijkheid hebben enorm bijgedragen aan deze prachtige herinnering.
Geweldige ervaring in een warme en zorgzame omgeving! Bedankt Gina voor deze workshop die zo rijk is aan leren, ervaringen delen, nieuwe sensaties ontdekken. Ik kan deze workshop ten zeerste aanbevelen aan elke vrouw die meer over haar perineum wil leren en voelen. Ik raad ook de prenatale yogasessies aan, die ook buitengewoon zijn om je voor te bereiden op de bevalling en om het lijden/bobo's die zwangerschap kan veroorzaken te verlichten. Dankjewel !!!
Gina bood mij tijdens en na mijn zwangerschap momenten van herverbinding met mezelf, met mijn baby, met mijn lichaam en met andere moeders. Ze gaf me kracht en vertrouwen. Dankjewel
Naar mijn mening de beste yogales in Brussel! Ik beoefen al heel lang yoga met Gina vóór de mode ;- en het past nog steeds perfect bij mij, je voelt de diepte van de leer die verder gaat dan het fysieke lichaam. Kashmir yoga, gegeven door haar rustgevende stem, is een cursus die een nieuwe fundamentele harmonie met jezelf teweegbrengt. Je wekelijkse cursus kunnen kiezen of online volgen als je niet kunt reizen, biedt volgens mij een grote flexibiliteit. Beginner of niet, jong of niet, kom bij ons op de mat liggen, je zult het zelf zien...
Bedankt Gina voor de vrijgevigheid, het aandachtige luisteren, het welzijn dat je brengt tijdens de pre- en postnatale yogasessies. Nadat ik deze voor mijn 2 zwangerschappen heb gevolgd, hebben deze gedeelde afspraken tussen vrouwen me veel goed gedaan op deze momenten van het leven die zo intens zijn in emoties. Prenatale yoga en de oefeningen en tools die werden gegeven tijdens de yogasessie van een koppel aan het einde van de zwangerschap, hebben ons volledig begeleid tijdens de twee bevallingen en gaven ons de kracht om het project uit te voeren dat we in ons hart hadden om te volgen bij de bevalling.
Gina en haar prenatale yogagroep vergezelden me tijdens mijn eerste zwangerschap en doen dat nu nog steeds voor mijn tweede. Het is altijd een ontspannende en verrijkende ervaring: het is sport, ontspanning, luisteren en delen. Ik raad het elke zwangere vrouw aan en ik hoop ook terug te komen voor postnataal.
Prenatale yogalessen met Gina zijn echte uitgestelde momenten waardoor moeders kunnen ontspannen en contact maken met hun lichaam.
Zonder aarzelen was het ontdekken van yoga met Gina een van de beste van mijn leven! Ik ontmoette haar tijdens prenatale yogatraining toen ik vroedvrouw was maar nieuw was in yoga. In dezelfde periode, zwanger van mijn 2e dochter, kon ik profiteren van haar lessen en haar praktijk. Ik heb daarom natuurlijk zonder aarzelen een aantal sessies kunnen volgen voor mijn 3e zwangerschap. Observeer, stem af op wat daar is. Adem, beweeg, open, sluit ook wanneer de tijd daar is. Afspreken, settelen. Visualiseer, visualiseer zelfs veel. Ik heb prachtige tools verworven die ik in de loop der jaren in mijn dagelijkse leven in de praktijk heb gebracht. In mijn yogi practice, en ten dienste van de vrouwen die ik mag begeleiden op de yogamat tijdens hun zwangerschap en wanneer ik een bevalling begeleid. Zonder aarzeling raad ik Gina aan!!!
Hier rond ik een cyclus van een jaar af met Gina: 6 maanden prenatale yoga en 6 maanden postnatale yoga! En ik kan haar lessen ten zeerste aanbevelen, waardoor ik zwangerschap en bevalling op een veel serenere manier kon benaderen, met aanstaande moeders en moeders kon spreken en de beslommeringen van het dagelijks leven kon bespreken en dat heeft me enorm geholpen om me beter in mijn lichaam te voelen en in mijn gedachten! Heel erg bedankt Gina!
Voor mijn 2 zwangerschappen heb ik prenatale yoga gevolgd bij Yoga Graciosa. Een sublieme, nuttige ervaring, die ik ten zeerste aanraad om vrouwen te stimuleren om in contact te komen met de baby en hun lichaam, om te ontspannen en ook om goede suggesties te krijgen over zwangerschap/bevalling. Dankjewel Gina!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid