facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga Eclectica - Brakel - Ronse

Yoga Eclectica - Brakel - Ronse

Info

Op deze pagina komen alle nieuwigheden, acties, workshops en lessenreeksen die Eclectica aanbiedt. Meer info en inschrijvingen via www.eclectica.be.

Geschiedenis

Eclectica biedt lessen yoga en yoga nidra aan voor volwassenen, in groepsverband of privé (ook kinderen). Eclectica werkt daarnaast ook met energetische massagetechnieken zoals reiki, hoofd- en vlindermassage en geeft thuis massages. Een (zelf)massage aanleren in kleine of iets grotere groepen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ook kunnen scholen, organisaties en bedrijven bij Eclectica terecht voor lezingen, initiaties yoga of workshops. Momenteel vind je aanbiedingen van Eclectica in de nieuwe folder van Markant. Indien u vragen heeft, stuur ze dan gerust door! Lieve groeten en "Own your life" :-)! NAMASTE!

Adres: Vijverdal 9, 9660 Nederbrakel, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0498400136
Stad: Nederbrakel
Route: Vijverdal 9
Postcode: 9660


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid