facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoepie Camperverhuur

Yoepie Camperverhuur

Info

Wij verhuren de allernieuwste compleet uitgeruste campers. Kies voor een ruime half integraal of een sportieve compacte van en ervaar de vrijheid!



"Yoepie! Camperverhuur vind jouw vakantie nét zo belangrijk als jij. Met de beste service en luxe campers zetten we ons in voor een zorgeloze reis. Ons team - bestaande uit Ronald en Ingrid - zal er ten alle tijden voor zorgen dat jouw gehuurde camper in perfecte staat wordt afgeleverd. Probleempje onderweg? Ook dan staan we voor je klaar! Wij nemen al je zorgen uit handen, alleen het ontspannen vakantie vieren laten we aan jou over!"
Adres: Boseind 169, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: +32499609837
Stad: Neerpelt
Route: Boseind 169
Postcode: 3910



op zoek naar gerelateerd: Mobilhome huren Pelt, Mobilhome huren Lommel, Depolim, Alkoof camper huren, BB campers, Half-integraal camper huren, Camper verhuur Budel, Camper huren prijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Knevels-Renting Knevels-Renting 4 km Alles is verlopen zoals afgesproken. Duidelijk info bij het afhalen van de lift en Ji...
Recensies
Mei 2021 6 dgn de Sunliving V60SP buscamper gehuurd. Hartstikke nieuw, alles keurig schoon en werkend. Grote plus, de hond mag mee. Zelfs lagen er hondensnoepjes klaar bij vertrek. De dag van vertrek werden we gebeld dat we de camper al eerder konden ophalen omdat hij al klaar was. Super! Goede persoonlijke service, hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. En, bus is echt zuinig. Tot Friesland geweest, in totaal 5 overnachtingen in 5 provinciën in Nederland en bij terugkomst pas tanken. Voor 90 euries weer helemaal vol. In juni weer geboekt, 2 andere campers om te kunnen vergelijken.
Drie weken met de rode Traveller op pad geweest vanaf half oktober. De bus is van alle gemakken voorzien en toch lekker compact. Parkeren dus geen probleem. Als het koud werd, even de kachel aan en binnen vijf min warm. We hebben een rondje gereden in Groningen, Drenthe en Friesland. Nooit geweten dat er zo veel jachthavens waren in Nederland en dat die bijna allemaal camperkampeerplekken hebben. Ideaal dus. We hadden eigenlijk vier weken gepland maar omdat we niet naar het buitenland konden, alle horeca dicht was en na drie weken ook de musea dicht gingen, hebben we overlegd met Yoepie camperverhuur. We hebben de camper ingeleverd en houden de laatste week tegoed voor volgend jaar. Bedankt Yoepie! Top service.
Afgelopen week samen met mijn 2 dochters van 16 jaar een paar dagen gekampeerd in de Ardennen. Dankzij de superdeluxe camper van Ingrid en Ronald. Werkelijk alles zit erop en eraan, brandschoon, ruim, overcompleet en rijdt fantastisch in het heuvellandschap. We zijn alleraardigst ontvangen en na grondige uitleg zijn we vertrokken naar onze vakantiebestemming voor een relaxed outdoor weekend. we hebben genoten van onze accommodatie. Gewend als we waren aan het kamperen met een tent is dit puur gemak. Geen tent opbouwen en sjouwen maar de camper parkeren, het luifel uitdraaien en vervolgens de tuinstoelen uitklappen en een drankje,...... Niet alleen voor slechts enkele dagen maar ook voor de volle 14 dagen vakantie, een absolute uitkomst !
Goed materiaal en top campers, goede service. De vriendelijke eigenaren geven je super goed advies. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heerlijk Hemelvaartsweekend gehad in de bijna nieuwe camper van Ronald en Ingrid. Ze waren heel flexibel over het ophalen en weer terugbrengen van de camper, wat bij zo'n mini-vakantie wel heel fijn is. Heel vriendelijke ontvangen, duidelijke uitleg en auto veilig achter een hek. Super genoten van de compleet uitgeruste camper!! Een aanrader!
Van 10-12 mei ‘19 hebben wij een camper gehuurd om een weekend naar Zeeland te gaan. Voor ons 2 pers de allereerste camper ervaring, welke zeker een vervolg gaat krijgen! Ons weekend ging van start met het ophalen van de camper: na een hartelijk ontvangst volgde duidelijke instructies van de Benivan 116, brandschoon en voorzien van alle luxe. Vol enthousiasme gingen wij vervolgens op pad. De camper bleek zeer handig in gebruik, en was van alle gemakken voorzien. Ook het terugbrengen van de camper was goed geregeld. Vervolgreizen, maar dan zeker voor langere duur, worden gepland bij Yoepie camperverhuur!
Van 5 tot 19 mei 2019 hebben wij een camper gehuurd bij Ronald en Ingrid. Het ging om een Cocoon 467.. Een comfortabele camper, rijdt lekker., ruim genoeg voor ons tweeën. Van alle gemakken voorzien. Lekker bed, enig nadeel is dat de camper wat schudde als één van ons beiden zich in bed omdraaide. En mijn vrouw slaapt heel licht. Er zitten achtersteunen bij om dit een beetje tegen te gaan. Ook het hefbed helemaal naar beneden draaien helpt.. Overigens hebben we ditzelfde al eerder meegemaakt in een andere camper. Het is heerlijk gewoon je boeltje bij elkaar te pakken en in een half uur te kunnen vertrekken.Zeker voor ons deze vakantie - het weer aan het Bodenmeer ons reisdoel was slecht en dan ben je in een oogwenk onderweg naar de Eifel, waar het wel mooi weer te vinden was. Ronald en Inge zijn heel geschikte en aardige mensen. Al met al een fijne ervaring.
Geweldige vakantie beleefd dankzij Youpie Camperverhuur. Sunliving camper was picobello in orde! Bedankt Ronald & Ingrid voor de goede service, groetjes en tot ziens, fam Van Gucht
Heel leuke vakantie gehad vader en zoon naar Normandie met een nieuwe camper van Ingrid en Ronald. Een aanrader , netjes en geheel volgens de afspraken. Aan iedereen aan te raden en heel vriendelijke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid