facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ying Thai Food Take Away

Ying Thai Food Take Away

Geschiedenis

Kom bij Ying Thai Food Take Away genieten van de traditionele Thaise keuken.

Adres: Tessenderloseweg 10, 2431 Veerle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 014723520
Stad: Veerle
Route: Tessenderloseweg 10
Postcode: 2431



op zoek naar gerelateerd: Thais afhaal, Den Thai Meerhout, Thais restaurant in de buurt, Thaise winkel Veerle, Veerle restaurant, Thai Laakdal, Thai Restaurant, Take away Laakdal
Recensies
Heerlijke voorgerechten en de hoofdgerechten zijn ook top. Er is ook een klein winkeltje aan met Thaise producten, zoals bv koekjes, bier + andere Thaise dranken en ook noedels en veel producten om zelf eens Thais te koken.
Vriendelijke mensen en verzorgd eten, maar spijtig genoeg vind ik niet veel Thaise smaken terug in de gerechten. Het is allemaal wat te braaf van kruiding. Mijn Thaise lievelingsgerechten zoals Laab en Yum Woon Sen vind ik hier ook niet terug. Ik heb het idee dat ze zich wat te veel aanpassen aan de lokale eetgewoontes... spijtig. De sushi valt goed mee, maar hier mis ik dan weer de keuze voor tonijn sushi en sashimi. Maakt dit voor jou niet uit, probeer Ying Thai dan zeker eens uit
Gisteren gaan halen en zeer teleurgesteld.2 van de 5 bakjes waren gesmolten waardoor alles vol saus hing,behalve de gerechten.Ook het noedelgerecht was er niet bij en 2 gerechten waren andere dan de bestelde.Ik heb het deze morgen laten weten via privébericht,maar kreeg geen reactie,vandaar deze recensie.
Zeer vriendelijk mensen, het eten was heel lekker, zeker voor herhaling vatbaar
Take away met daaraan klein shopke verbonden. Geen aziatische verse groenten verkrijgbaar. Slechts een plaats om te parkeren.
Lekker en zeer snel klaar. De moeite waard om eens binnen het winkeltje met Thaise etenswaren te bezoeken terwijl je op je bestelling wacht. Zeer vriendelijk.
Werkelijk de slechtste thai die ik ooit gegeten heb. De gerechten lijken niet op wat het zou moeten zijn. Massaman is gewoon gewokte groenten met kokosmelk?? Hetzelfde met de padkrapau, het is niet eens gekruid.
Heerlijk eten afgehaald, lekker snel klaar en online te bestellen.
Thais en sushi enorm lekker en altijd super vers. Vriendelijke bediening. Smaakt altijd naar meer.
Erg lekker zeer verse knapperige groentjes, mooie porties en goede prijs kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid