facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yess Vastgoed

Info

In Yess Vastgoed bundelt Jessica Vandenbergh haar kennis en ervaring in aankoop en ontwikkeling van bouwgronden en renovatiepanden tot kwaliteitsvolle woon- en leefprojecten. Vragen of advies bij Yess Vastgoed helpen wij u graag verder !



"Vastgoed & Advies / Verkoop / Verhuur / Erkende Schattingen nalatenschappen / Project-Ontwikkeling / Gronden en veel meer"
Adres: 8490 Jabbeke
Telefoonnummer: 0470494547
Stad: Jabbeke
Postcode: 8490



op zoek naar gerelateerd: Yes vastgoed De Panne
Recensies
Wij hebben veel ervaring met makelaars maar nog nooit is iemand zo professioneel en toegewijd geweest als Yess Vastgoed. De vele documenten die al bij het eerste bezoek werden aangeleverd, hebben onze beslissing enorm vereenvoudigd en de makelaar was altijd bereikbaar voor verdere vragen. Een zeer gemotiveerde en ook zeer sympathieke persoon die duidelijk van haar werk houdt.
Wij zijn enorm tevreden over Yess vastgoed !! Jessica haar opvolging / begeleiding en communicatie naar ons toe gedurende het gehele traject kon gewoon niet beter zijn. Je weet gewoon dat je op Jessica kan vertrouwen, dat zij alles tot een goed eind zal brengen, gebaseerd op de wensen van de klant. Niets is haar te veel, ze is niet alleen super klantvriendelijk maar het zit ‘m echt in haar persoonlijke aanpak, flexibiliteit, de videocalls op ‘n zaterdag of ‘s avonds in de week niets is haar te veel, T O P service. Op Yess vastgoed kan je bouwen, echt ‘n aanrader !
Een heel precieze en betrouwbare makelaar. We kregen alle mogelijke documentatie bij eerste huisbezoek, wat absoluut niet vanzelfsprekend is. Ook heel flexibel en bereikbaar. We zijn uiterst tevreden met de service en kunnen die makelaar zeker aanraden.
Zeer tevreden over deze dame, heeft mijn appartement in Oostende verkocht. Heeft als schatter een correcte schatting van het pand opgemaakt, waardoor ik een zeer mooie prijs kreeg. Zeer goede begeleiding bij de gesprekken met de kandidaat-koper. En was ook altijd bereikbaar voor een antwoord op mijn vragen. Bij de verkoop had ze er ook voor gezorgd dat alle benodigde documenten in orde waren en was ze er ook bij om alles te controleren. Uitstekende service !!! Een aanrader !!!
Zeer goeie makelaar, zeer goeie communicatie, staat direct klaar om vragen te beantwoorden. Tijdens het huisbezoek nam ze uitgebreid de tijd; de tijd tussen ons bezoek en de volgende geïnteresseerden was zeer ruim. Veel uitleg, veel informatie, en vooral, heel menselijk en verstaanbaar. Van eerste bezoek tot na de akte bij de notaris een super service, heel gedreven, vol energie. Mede dankzij haar vibe hebben we het huis gekocht. Een echte aanrader!
Jess van Yess Vastgoed heeft ons super geholpen als erkend schatter ! Correcte en snelle afhandeling - zeker aanrader !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid