facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yes communicatie

Yes communicatie

Info

Je bent ervan overtuigd dat een degelijke marketingstrategie je onderneming helpt om haar doelen te bereiken? YES!
Je beseft dat de juiste woorden vinden belangrijk is om je doelpubliek te bereiken en om hun aandacht te trekken? YES!



"YES communicatie helpt bedrijven om via gerichte marketingacties hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Dit doen we door advies te geven, acties uit te werken, volledige marketingprojecten over te nemen en door de juiste boodschappen te formuleren. Content marketing, sociale media, nieuwsbrieven, interne communicatie, perscommunicatie, YES we helpen je graag!"
Adres:
Telefoonnummer: +32498049411
Stad: Wijchmaal



op zoek naar gerelateerd: Yes class
Recensies
Ik mocht in naam van Reva Construct de Start to Social Media Class bijwonen. Ik werd er hartelijk ontvangen door Manon en haar collega. De tips en tricks die ik van hen meekreeg waren echt dingen die ik met beide handen kon aanpakken en praktisch kon gebruiken om ons sociaal netwerk te optimaliseren. Ik kreeg een infobundel op maat van ons bedrijf, een fijn naslagwerk dat ik telkens weer vastneem als ik aan een nieuw project begin! Onze sociale media heeft hier al meteen een echte boost door gekregen, waarvoor dank aan Ilse en haar topteam!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid