facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yellowwood Marketing

Info

Jong full-service online marketingbureau dat wervende websites, verkopende teksten & andere diensten voorziet voor KMO's



"Yellowwood Marketing is een jong online marketingbureau in Herentals dat zich toelegt op het maken van vindbare, gebruiksvriendelijke websites gecombineerd met doelgerichte advertenties die bereik, leads en uiteindelijk klanten lees: geld opbrengen."
Adres: Lichtaartseweg 80, 2200 Herentals
Telefoonnummer: +32497446823
Stad: Herentals
Route: Lichtaartseweg 80
Postcode: 2200


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Het Labo Herentals, Marketing agency, Think Tomorrow
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KoopRegionaal.be KoopRegionaal.be 5 km Belangrijker dan ooit dienen wij onze Belgische en Regionale bedrijven te steunen, zo...
Recensies
Heel leuke samenwerking met Kenneth en William van Yellowwood Marketing! Ze zijn heel professioneel, vriendelijk, flexibel, behulpzaam. Kortom, ze doen er alles aan om het mooiste resultaat te bereiken. Ik heb mijn website door hen laten maken en ben heel tevreden met het design! Echt een aanrader als je op zoek bent naar een professionele webdesigner. Dankjewel Kenneth en William..! Met vriendelijke groeten, Fotografie Lies Huyskens.
Ik werkte met yellowwood reeds samen voor al onze laatste website & digital marketing realisaties voor verschillende bedrijven. Ze hebben een enorme kennis over het bouwen van websites en daarnaast zijn ze erg sterk in het benaderen van SEO, SEA en hoe deze te optimaliseren in het huidig digitaal klimaat. Voor mij is Yellowwood de ideale partner, die maandelijks de juiste opvolging en analyses verzekerd.
Yellowwood zorgt voor een persoonlijke aanpak, vlotte communicatie en een professionele service. Wij zijn zeer tevreden over de de samenwerking met Kenneth & William. Ze zijn flexibel, staan open voor vragen, antwoorden snel, nemen initiatief en denken mee om zo samen tot de ideale oplossing te komen. De nieuwe website van Pentagon Event Solutions is een pareltje dat mag gezien worden!
Deze jongens hebben voor ons bergen verzet ! Wij hebben een zeer duidelijk positief resultaat met dit jong team verkregen !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid