facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yarlini

Yarlini

Info

Yarlini is je persoonlijk klankbord en sparringpartner. Samen met jou nemen we je onderneming en/of je carrière onder de loep. Daarbij buigen we elke zwakte om in een nieuwe troef!
⇢ SAMEN VOORUIT ⇠

Geschiedenis

Adviseren * Inspireren * Coachen

Yarlini is je persoonlijk klankbord en sparringpartner. Samen nemen we het strategische en operationele beleid van jouw zaak onder de loep. Elke mogelijke zwakte buigen we om in een nieuwe, sterke troef.
Samen sterker vooruit!

Met 20 jaar business ervaring in diverse domeinen en als rode draad een blik op de toekomst, het stimuleren van groei, ontwikkeling, optimalisatie en verandermanagement is het onze ambitie om KMO-ondernemers, bedrijven en hun teams te inspireren en te begeleiden zodat hun persoonlijke en zakelijke doelen worden bereikt.



"Als ervaren groeicoach, businessmentor en onderneemster in hart en nieren én met meer dan 25 jaar business -en managementervaring in diverse domeinen ken ik het klappen van de zweep zoals geen ander.Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ik een brede expertise heb op het vlak van business development, strategie & organisatie, financieel & beheer, sales & marketing, HR & leidinggeven, omnichannel/e-commerce & digitalisering.Hierdoor begrijp ik jou perfect!Kies voor een 360° aanpak. Hands-on, to-the-point én resultaatgericht.Samen werken we jouw toekomstplannen uit. We vertalen succes naar praktijk op strategisch, tactisch en operationeel vlak.Laat ons kennismaken [email protected]"
Adres: Tinstraat 42C, 2580 Putte (Belgische gemeente)
Telefoonnummer: +32 471 31 41 43
Stad: Putte
Route: Tinstraat 42C
Postcode: 2580


Recensies
An is duidelijk gepassioneerd door haar job. Een ondernemer in hart en nieren. Haar uitgebreide ervaring is een enorm surplus voor haar job als trainer/coach. Ze werkt gestructureerd, is helder en to the point in haar communicatie. Haar cursus Leiding geven 2.0 is een met momenten een echte eye-opener. Bedankt An!
An vermeulen doet haar job met passie. Ze legt alles heel goed uit. Eindelijk een cursus waar je met aan de slag kan gaan. Zeer interactief. Doe zo verder An! Leiding geven, een vak apart! Ze weet perfect hoe ze jullie kan helpen en sturen!
Super interessante en leerrijke opleiding waar ruimte is voor uw eigen praktijkervaringen. Je leert jezelf als ondernemer/leidinggevende ook beter kennen wat een meerwaarde geeft op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Een echte aanrader!
Bedankt voor de leerrijke opleiding 'Omgaan met klachten en moeilijke klanten'. De opleiding was goed opgebouwd en werd met de nodige portie enthousiasme gegeven. Ik kan al weer aan de slag met de nodige tips & tricks! Bedankt om jouw kennis te delen met ons :
Ik volgende 'Leidinggeven: een vak apart': Super opleiding genoten; theoretische modellen met voorbeelden en testen uit de praktijk. Zeer professionele coach met enorm veel ervaring, steeds open voor feedback.
Een super aangename dame, die op een zeer interessante maar ook leuke manier seminaries geeft. De materie is enorm interessant alsook een grote meerwaarde voor bedrijven op verschillende vlakken. Een dikke aanrader!!
De samenwerking met An is een aanrader. Met haar tips en aanpak maakt ze zelfs de grootste berg manageable.
An geeft een boeiende opleiding rond time management, waarin ze tal van concrete voorbeelden en tips verwerkt. Ze gaat in interactie met de deelnemers en geeft advies op maat van je werksituatie.
Zeer gedreven en getalenteerde business coach met focus op digitalisering en de toekomst!
Ik heb de cursus Time- & Stressmanagement gevolgd via Syntra. Zeer leerrijk. An werkt duidelijk en gestructureerd. Haar opleiding is interactief wat het boeiend maakt. Zeker aan te raden!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Yarlini met het openbaar vervoer


Putte Tinstraat 360 meter
Putte Tinstraat 380 meter
Putte Tinstraat 490 meter
520
529
534
Putte Tinstraat 490 meter
931
Putte Tinstraat 500 meter
520
529
534

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Yarlini.

Putte adviesbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Tinstraat 42C putte coach kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Yarlini adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Yarlini. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Yarlini delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happines Kindercoach Happines Kindercoach 1 km Soms vergeet een kind hoe het kan stralen. Het maakt mij gelukkig dat een kind na coa...
Peter Wuyts - SoloPreneur Coach Peter Wuyts - SoloPreneur Coach 2 km We help entrepreneurs to create a free and better life. Do you experience the freedom...
Iris Daems Diëtistenpraktijk Iris Daems Diëtistenpraktijk 3 km Diëtistenpraktijk Iris Daems helpt u graag bij al uw vragen over voeding en gezondhei...
Loopbaancoaching - Karlijne Bertels Loopbaancoaching - Karlijne Bertels 3 km Loopbaancoaching helpt je een blauwdruk te maken van wie je bent, wat je kan en voora...
Notice Notice 3 km NOTICE is a fast-paced and boutique international search and recruitment company, mat...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid