facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yankee Candle at Gamma Meerbeke.

Yankee Candle at Gamma Meerbeke.
"Bij GAMMA vind je alles voor een complete klus, van renovatie tot decoratie."
Adres: Halsesteenweg 39, 9402 Meerbeke (Ninove)
Telefoonnummer: +32 54 34 45 73
Stad: Meerbeke
Route: Halsesteenweg 39
Postcode: 9402


Recensies
Vorige maand langsgegaan om plankjes te laten snijden uit mdf plaat... Ik werd geholpen door een heel vriendelijke meneer die dat direct deed voor mij. Vandaag ging ik weer langs en kreeg ik te horen dat ik ze maandag mocht komen ophalen. Er waren op dat moment meer dan genoeg medewerkers aanwezig maar hij wou ze niet snijden. Klantvriendelijkheid 0,0 dus zeker omdat het snijden van die plankjes nog geen 10minuten in beslag neemt.
Ik denk dat het heel leuk werken is bij Gamma Meerbeke. Je ziet regelmatig medewerkers spelen, grappen en grollen met elkaar. Je moet soms lang wachten eer ze je helpen, maar het is fijn te zien dat er nog mensen zijn die zich amuseren op het werk.
Super vriendelijk personeel. We kwamen van ver en je moet misschien wel eventjes wachten, maar de vriendelijkheid van het personeel compenseerde dat ruimschoots!
Indien je over een bepaald product meer uitleg zoekt is het beter om het gewoon even op google of youtube te gaan zoeken om dan nadien jouw ding online te bestellen want hun productkennis is gewoon weg een lachertje. Bespaart zowel tijd als geld en voor de gezelligheid moet je tegenwoordig ook niet buiten komen..
Ik weet echt niet wat ik van deze zaak moet vinden... parking, behoorlijk donker en zeer vreemd ingericht. Ik vind er persoonlijk nooit mijn weg, kan weliswaar mijn probleem zijn... Maar ik denk het niet. De Gamma's van Halle, Dilbeek en Anderlecht zijn veel overzichtelijker. Toen ik voorbij de kassa ging, kon er amper een vriendelijk woord van af en werd ik bekeken alsof ik een boormachine in mijn broek had gestoken : neen dus!
Je vindt er nooit wat je zoekt...
Uitgebreid gamma voor de doe-het-zelver. Ook tuinmeubelen en seizoen artikelen
Zeer gespecialiseerde zaak, iedere afdeling verantwoordelijke is deskundig in zijn gebied , Onvoorwaardelijke garantie op aangekochte goederen,
Supervriendelijk personeel! Nemen de tijd voor een extra woordje uitleg. Fijne winkelervaring.
Super vriendelijke medewerker heeft ons geholpen met kiezen van kerstboomlichtjes. En achteraf nog van alles en nog wat meegegeven van kerstboomversiering. Onze dag kan niet meer stuk ! Grote Merci!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid