facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yancho Sabev Photography

Yancho Sabev Photography
"Yancho Sabev Photography bied trendy huwelijksreportages aan, met een uitstekend prijs-kwaliteit verhouding. Emoties en highlights van de trouwdag op een professionele manier vastleggen. Artistieke nabewerking van de beelden en correcte dienstverlening. Gratis verloving fotoshoot van tevoren."
Adres: Kesseldallaan 8 bus 101 , Leuven 3010, BE
Telefoonnummer: 0485 07 79 38
Stad: Leuven
Route: Kesseldallaan 8
Huisnummer: bus 101
Postcode: 3010


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fotografie Benny Winckelmans Fotografie Benny Winckelmans 1 km Heel vriendelijke fotograaf die bovendien erg mooie foto's neemt! Zeker een aanrader!...
Monokrohm Monokrohm 2 km Tessa was fotografe op ons huwelijk en we zijn super tevreden! Niet alleen op de dag ...
Recensies
Yani is een heel vriendelijke, aangename fotograaf die heel discreet aanwezig is tijdens het nemen van de foto's. Hij stelt zich flexibel op en was tijdens ons huwelijk van 's morgens vroeg tot na de eerste danspasjes aanwezig. Hij zorgt voor veel mooie herinneringen waar je niet eens lang op hoeft te wachten. Kleine tip: Yani staat open voor vragen, denk zelf vooraf even na waar je graag foto's van zou willen.
Yancho was onze trouwfotograaf en vanaf het eerste kennismakingsgesprek merkten we al dat hij zeer aangenaam is om mee samen te werken! De love shoot een jaar voor de trouw zelf, vanwege corona heeft dit gevoel enkel bevestigd en we kregen een zeer mooie set foto's als resultaat en veel complimenten van familieleden en vrienden! Op de trouwdag zelf was Yancho er bij vanaf 's ochtends bij de kapper tot ' s avonds aan het begin van het dansfeest. Hij is discreet aanwezig maar slaagt er toch in om op de juiste moment op de juiste plaats te zijn. Hierdoor hebben we een mooie reeks foto's ter herinnering aan die dag! Yancho gaf wanneer nodig wat tips/aanduidingen om het beste te halen uit onze fotoshoots, en ook de nabewerking van de foto's werd met veel zorg en aandacht gedaan. We zijn héél tevreden van onze samenwerking met Yancho en raden hem zeker aan als trouwfotograaf!
Yancho Sabev was een zeer enthousiaste en gedreven fotograaf. De fijne kennismaking gaf ons onmiddellijk het juiste gevoel om met hem in zee te gaan. We hebben geen minuut spijt gehad dat we deze beslissing genomen hadden. Ondanks de moeilijkheden tijdens de corona periode heeft hij zich zeer flexibel opgesteld. Ook al was er maar 1 dag ingepland. Wegens de uitbraak van Corona moest ons huwelijk doorgaan op 2 verschillende momenten. Ook dit was geen enkel probleem voor Yani. Alles is bespreekbaar met hem. Hij luistert naar al jouw wensen en doet zijn uiterste best om deze zo goed mogelijk in te vullen. Wij waren zeer blij en tevreden met het resultaat! Dank je wel voor je mooie werk! Groetjes Ellen, Michael en Marilou
Yani verzorgde voor ons de foto's van ons huwelijk. Van bij het begin liep het contact met Yani heel vlot en aangenaam. Hij is een betrokken en geëngageerde fotograaf die er alles aan doet om tot een mooi resultaat te komen. De love shoot was een fijne manier om te wennen aan de fotoshoot op het huwelijk zelf. De foto's van de love shoot hebben we gebruikt op de website voor ons huwelijk. Het resultaat was erg mooi en we hebben veel positieve reacties gekregen van onze gasten! Ook de foto's van het huwelijk zelf zijn prachtig. Yani speelt op een bijzondere manier met perspectief, licht en kleuren. Hij is erin geslaagd om op een erg discrete manier voldoende foto's te maken van alle belangrijke momenten op onze huwelijksdag. Ondanks het grote aantal, waren de foto's waren erg snel klaar. Wij hebben bij Yani ook een album besteld met onze huwelijksfoto's en ook hiervan zijn we erg tevreden. Het is een mooie herinnering aan een prachtige dag. Yani is een fotograaf die we zeker aanbevelen, niet enkel om zijn professionalisme maar ook om zijn warme persoonlijkheid en de fijne samenwerking!
Wij waren zeer tevreden van onze samenwerking met Yancho. Reeds vanaf het eerste contact merkten we dat het een hele vriendelijke en betrokken man is die tot het uiterste gaat om goede resultaten te boeken. De verlovingsshoot was voor mijn man en ik een zeer goed 'oefenmoment'. Op deze manier maakte we kennis met fotografie en de manier van werken van Yancho. Op onze grote dag waren we dan ook goed voorbereid waardoor alles zeer vlot verliep. Op de dag zelf is Yancho heel de tijd "afwezig aanwezig geweest" waarmee we bedoelen dat we van ALLES foto's hebben maar dat hij niemand opgevallen is of gestoord heeft. We zijn nu 3 week getrouwd en we hebben al alle foto's ontvangen. Deze zijn prachtig bewerkt en geven een ruimte keuze voor je huwelijksalbum. De manier waarop Yancho de emotie van deze dag kon fotograferen, was magnifiek. Dus als je een betrokken huwelijksfotograaf zoekt tegen een eerlijke prijs: Yancho Sabev!
We hebben Yani leren kennen op het huwelijksfeest van zeer goede vrienden. Toen we hem bezig zagen, kregen we al direct een goed beeld van hem als fotograaf en zijn werkwijze. Na een gezellige babbel en het zien van de vele mooie foto's vroegen we hem om zijn kaartje. Een jaar later konden we hem al contacteren voor onze eigen trouw. Yani kende ons nog en was bereid om zich aan te passen aan onze wensen. Hij deed ons het voorstel om een verlovingsshoot te gaan doen in Parijs, iets waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben maar wel van hebben genoten. Op onze huwelijksdag zelf hadden we een heel ontspannen fotoshoot met een zeer mooi resultaat. Yani houdt er rekening mee dat je je op je gemak voelt en laat jullie in het midden van de aandacht staan op de speciale dag. We vonden dit een absolute aanrader en gaan hem voor toekomstige fotoshoots zeker inschakelen. Bedankt Yani voor de prachtige foto's!! Jonas en Charlotte
We hebben met Yancho contact opgenomen omdat we onder de indruk waren van de portfolio op zijn website. Vanaf het eerste contact was er een goede klik omdat hij heel sympathiek en gepassioneerd is. Tijdens de fotoshoot gaf hij duidelijke instructies. We waren in het begin wat onwennig omdat het de eerste keer was dat we dit doen, maar Yancho slaagde erin ons beide te enthousiasmeren en er een heel leuke activiteit van te maken. Het resultaat mag er zijn met heel wat originele en artistieke foto’s. We zijn er erg tevreden mee!
We hebben Yancho Sabev gebruikt als huwelijksfotograaf. Het was fijn dat er in de prijs een loveshoot zit inbegrepen wat erg handig is om alvast wat gewend te geraken aan de fotograaf. De communicatie met Yani was heel goed, hij gaf snelle en duidelijke antwoorden. Yani levert ook veel bewerkte foto's af na de trouw, wat een absoluut pluspunt was voor ons. Yani is een fijne fotograaf om mee te werken.
Samenwerken met Yani was zeer aangenaam. Door de love shoot leerden we zijn methodes kennen en kregen we een goed beeld van zijn stijl. Hierdoor waren we er gerust in dat hij de juiste keuze was voor ons huwelijk. Op de huwelijksdag zelf heeft hij er alles aan gedaan om ons op ons gemak te doen voelen en nam hij zeer gemotiveerd maar discreet foto's. We zijn enorm tevreden met het eindresultaat. Een absolute aanrader! Bedankt Yani.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid