facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yacht Club Volante

Adres: Victor Dumonlaan 6 , Willebroek 2830, BE
Telefoonnummer: 03 248 71 47
Stad: Willebroek
Route: Victor Dumonlaan 6
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 11:00-22:00
Dinsdag: 11:00-22:00
Woensdag: 11:00-22:00
Donderdag: 11:00-22:00
Vrijdag: 11:00-22:00
Zaterdag: 11:00-22:00
Zondag: 11:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: yacht club volante willebroek, volante willebroek menu, volante klein willebroek, yacht club willebroek, prijs ligplaats klein willebroek, hotel volante willebroek, arcomplan marina, fevaca inn
Recensies
De badkamer had een sterke geur van oa het oude douchegordijn dat er hing.<br/>Er kwam bruin water uit de kraan- het advies van het personeel was om het water te laten stromen. Verder is er geen navraag gedaan.<br/>Helaas veel geluidsoverlast in de nacht van vrachtverkeer/ generator?<br/>Schimmel stond rond de ramen en gordijn was geel en sloot niet goed.<br/>Enige positieve was de vriendelijke oude meneer bij binnenkomst en vriendelijke dame achter de bar. Het restaurant zag er gezellig uit. We hebben er niet gegeten.<br/>Bij het uitchecken werd er niet gevraagd hoe het verblijf bevallen is.<br/>Wij hebben van België genoten maar zullen niet terugkeren naar dit hotel.
Kwaliteit en service tip top in orde. Een zeer grote aanrader voor een leuke familie of vrienden moment. Je kunt er ook een boodtocht doen met eten erbij. Iets duur maar prijs waard. P.S de steak is er om van mondwateren.
Lekker gegeten, verzorgde gerechten en vaste menukaart met suggestie bord aan de muur. Niet te uitgebreid met duidelijk verse producten. Wel goed aan de prijs, zeker de kinderdessertjes.
Overdreven lang moeten wachten terwijl er bijna geen volk was. Hoofdgerechten matig crème brûlée hoewel een suggestie niet te vreten tot 2maal toe teruggegeven.
Wanneer je de parking oprijdt van Volante Yacht Club waan je je in één of ander Zuiderse haven. Vriendelijk onthaal en personeel. De kamer was in orde, je hebt er TV, ijskast en gratis wifi. Enkel minpuntje voor ons was dat er geen douche is maar een bad. 's Morgens lekker gegeten van een zeer uitgebreid ontbijt buffet. Alles was vers.
Zeer vriendelijk personeel! Het eten is lekker en zeker niet te duur. Op het terras dineren is top in de zomer en het heeft een uitzicht op de jachthaven wat bijdraagt aan de gezelligheid
Zeer leuke en gezellige plaats! Ook heel lekker van eten! Enkel de parking mag onder handen genomen worden...
Aanrader voor wie zoekt naar een rustige gezellige omgeving. Lekker eten. Goede service.
Zeer slechte patatten. Frieten kan je ze echt niet noemen. Veel te dik en daardoor echt de naam frietjes onwaardig
Leuke plaats om tot rust te komen. Ook zzer lekker gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid