facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor XYZ

XYZ

Info

salon de coiffure liegois

Geschiedenis

Coiffure, Make Up, Gellish, Extensions,.. et encore beaucoup d'autres choses à découvrir au sein de notre salon!
Sans oublier, la promotion sur le brushing du lundi au jeudi!
Et la nocturne le jeudi, jusqu'à 20h!

Adres: bd de la Sauvenière 120 Liège , Liege 4000, BE
Telefoonnummer: 04 223 43 38
Stad: Liege
Route: bd de la Sauvenière 120
Huisnummer: Liège
Postcode: 4000



op zoek naar gerelateerd: xyz domain, x y z coordinaten, xyz 3d, x y z axis, xyz meaning, xyz domain registration, xyz clothing, abcdefghijklmnopqrstuvw xyz
Recensies
Thomas heeft mijn kapsel gered mislukt kapsel, haar verbrand door een slecht kamp met een andere kapper van Belle Ile shopping! Hij luisterde, nam de tijd om mij te adviseren!! Ik ben meer dan blij met mijn snit en daarna heb ik goed gelachen. Ik ga er binnenkort weer heen.
Prijs overdreven duur! 180 euro voor een tint met behandelingen die meer zijn opgelegd dan aangeboden tint die meer op een verkleuring lijkt dan op een tint omdat mijn wortel nauwelijks donkerder is dan de rest van het haar, de blondine waar ik om had gevraagd is niet ik heb geen gele highlights en mijn haar is niet beschadigd, dit zijn de enige positieve punten die ik heb gevonden met deze service.
Zeer slechte woonkamer!! Beheerder luistert niet!! Je vraagt ​​om het een en gaat uit met het ander!! Geen empathie verbrandt en beschadigt het haar!! Heel slecht werk!! Niet luisteren naar de klant of respect!! Wij denken meer na over de aantallen en het ingezamelde geld dan de wens van de klant!! Zeer slechte sfeer en gebrek aan respect !! Zoveel betalen om je haar lelijk en beschadigd te hebben, nee dank je!! Ik ga niet meer terug naar dit merk!! Gewoon walgelijk werk!! Beheerder niet in orde!! Volledig beschadigd en verbrand haar!!
Altijd op de hoogte en luisterend Geen craniale massages meer tijdens de shampoo sinds de verandering van richting, maar het doel is dat het kapsel perfect is! Contant of kaartbetaling geaccepteerd
Zeer aangename woonkamer. Supervriendelijk en deskundig personeel. De enige salon in Luik die mijn kleur beheert zonder mijn haar te beschadigen. Ik raad ten zeerste aan !
Pffff zonder afspraak niet te nemen, de hoogte in een salon die zegt "zonder jou te maken". De man was helemaal niet vriendelijk
De eerste keren was ik opgetogen, maar helaas de wisselingen van kappers die leiden tot een onregelmatigheid in de bezuinigingen en de manier om aan te dringen op het aanbieden van zorg en een hele reeks dingen aan iedereen zodat het nodig is, zorgden ervoor dat ik wilde veranderen.
Goede kapsalon. Verkoop enkele Redken-producten die moeilijk te vinden zijn in België.
Ik heb een haardonatie gedaan, ik heb 43 € betaald en ik hoorde later dat het gratis zou zijn. Het zijn profiteurs die geld verdienen over de ruggen van mensen.
XYZ is de referentie in Luik, Shampoo met massage, advies van kappers, werken met producten van grote merken, gerespecteerde prijzen, uw dagelijkse schoonheid aan de beste prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid