facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xperience Center Brugge

Xperience Center Brugge

Info

Multimedia speciaalzaak in Sony, Samsung, HP, Sonos en Telenet. Advies & verkoop, installatie en projectopvolging, dienst na verkoop.

Geschiedenis

Ervarings- en verkooppunt van multimedia producten (tv, computer, tablet en smartphone, reflex en compact foto & videocamera, soundbar, home cinema & hifi, mp3, reader, gamesconsole) van Sony, Samsung, HP, Canton, Artsound, Onkyo, Telenet, Logitech

De laatste nieuwtjes in multimedia. Uitstekend opgeleide specialisten staan u met raad en daad bij. Excellente service & dienst na verkoop door uitstekend opgeleide specialisten. Primeurs en steeds de interessantste promoties! Gratis parking vooraan en achteraan.



"Hét walhalla voor iedereen die op zoek is naar een fantastische multimedia-beleving. Xperience Center is een ankerpunt waar u niet enkel de nieuwste/trending producten audio/TV/multimedia/IT/foto/film ontdekt, maar ook terechtkunt voor professioneel advies en een uitstekende service. Zien, horen, voelen en vooral beleven, dat is Xperience Center ten voeten uit! Extra troef: ruime gratis parking."
Adres: Gistelse Steenweg 356, 8200 Brugge
Telefoonnummer: 050/30.06.49
Stad: Brugge
Route: Gistelse Steenweg 356
Postcode: 8200



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands PC brugge, Fotowinkel Brugge, Telenet Center Brugge, Audio Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dhollander - Depagas Dhollander - Depagas 3 km Zeer professioneel team en uitmuntende service! Voor ons nooit geen Media Markt toest...
SmartphoneHelp SmartphoneHelp 3 km SmartphoneHelp, voor wie slim gebruik wil maken van de smartphone.
Telenet/BASE Center Brugge Telenet/BASE Center Brugge 3 km Het officiële Telenet/BASE Center voor groot Brugge en omstreken. http://www.audiovis...
Audiovisie Goethals NV Audiovisie Goethals NV 3 km Hele mooie winkel, werd vlug aangesproken door een heel enthousiaste medewerker. Kenn...
duotecno duotecno 3 km Belgian Home Automation Producer. Duotecno offers an extremely user-friendly home aut...
N'lighted   N'lighted "creative lighting and technical... 4 km N’lighted is een betrouwbare, professionele partner voor de technische ondersteuning ...
Hifihome Hifihome 4 km 5.1 Bowers & Wilkins gekocht, maar subwoofer bleek al snel vervelend plofgeluid t...
Recensies
Mooie zaak met ruim aanbod in verwarmingsoplossingen. Ook ElkaTherm elektrische verwarming met Europees A++ energielabel is daar te bezichtigen.
Mensen met kennis van zaken. Gekende ElkaTherm Verdeler. Toestellen te bekijken in winkel.
Eenmaal je aankoop gedaan, waarbij je steeds een uitgebreide info krijgt en eventuele suggesties, kan je rekenen op een uitstekende service. Dit kan gebeuren via een kort telefoontje of via een bezoek bij je thuis. Voor een huisbezoek betaal je uiteraard wat maar de service en de bijhorende gemoedsrust zijn goud waard. Mijn grote waardering voor Filip en Olievier - een vaste waarde.
Heel tevreden over de plaatsing van de Vogel´'s beugel en kabels alsook de installatie van de Samsung Neo Qled 4K TV en de DVD/Blu-ray speler. De aanschaf van een Multimediaserver is ook een aanrader. De uitleg over de werking en het gebruik van de apparatuur biedt ons de mogelijkheid om probleemloos te starten. Dank voor de geleverde service.
Online besteld. 5min na de bestelling meteen telefoon gekregen dat de TV iets later geleverd zou worden ivm stock problemen. Ik kreeg de mogelijkheid te wachten of mijn geld terug te vorderen. Perfect op de hoogte gehouden ivm nieuwe leverdatum en gisteren stonden ze vroeger dan verwacht met de TV aan de voordeur. Goeie service!
SLECHTSTE ervaring ooit. Herstelling van gsm die 1-2 weken zou moeten duren zoals verteld duurde maar liefst 6 weken, geweldig duur dan ook nog. Als men kiest om niet te herstellen dan ben je je 100 euro kwijt. Korting kan niet wanneer gevraagd want "we verdienen er niets op" en als je in de winkel vertelt dat je mistevreden bent vd service niks qua communicatie enz wordt je verteld "dat je maar naar de media markt moet gaan de volgende keer" NOOIT MEER.
We hebben zeer slechte ervaring met deze winkel ten opzichte van de nazorg. Meer bepaald wanneer er een probleem optreedt met een product die zij verkocht hebben, zijn ze als de kippen erbij om zichzelf van alle verantwoordelijkheid te ontdoen: * dit is zeker niet onze schuld; * dit komt normaal niet voor: U heeft zeker iets fout gedaan; * dit is geen hardware probleem dus wij kunnen niets voor u doen terwijl het wel een hardware probleem is; * ja maar eigenlijk kunnen we toch wel iets voor u doen maar dat zal XXXXX kosten .... Bezint eer ge begint en MIJD deze winkel.
Aankoop smart TV Zeer goede informatie en voldoende tijd voor de klant. Levering en installatie amper 1uur later. TOPSERVICE met een correcte prijs!!!
Goed huis, je vragen worden concreet beantwoord, er worden op maat gemaakt oplossingen aangeboden, is er nog een probleem nadien of heb je nog een vraag dan kun je zeker terecht. Kwalitatief productaanbod voor verschillende sectoren zoals IT, smartphones, audio, foto- en filmtoestellen.
uitstekende service problemen worden steeds binnen de 4 uur opgelost Competente service . Een aanrader voor al wie met computer ,TV ,enz te maken krijgt Een uiterst tevreden klant !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid