facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor XL Noodles

XL Noodles
Adres: alfons smetsplein 8, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016888119
Stad: Leuven
Route: alfons smetsplein 8
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: noodles leuven, noodles leuven tiensestraat, noodle bar leuven, umamido leuven, ramen noodles leuven, susuru leuven, noedels leuven, ramen leuven
Recensies
Ik kan geen reden bedenken om geen 5 sterren te geven. Zaakje is klein, maar gezellig. Hele vriendelijke bediening, grote porties voor geen geld. Een blikje Ice Tea of Cola kost amper €1,50! Voor nog geen €10,00 heb je hier gegeten en gedronken.
Het eten was heel lekker, de bediening echter te overwerkt. Het wordt tijd om jobstudenten aan te werven en geen nieuwe klanten binnen te laten een uur of anderhalf voor sluitingstijd. Zo kan je tenminste zorgen voor de klanten die al binnen zitten.
Hoewel het toevallig de dag dat we met een vrienden groepje langs kwamen zeer druk was, was het toch de moeite waard om even te wachten. De Korean BBQ soup is een aanrader en het personeel was vriendelijk door de drukte heen. Ik zou hier zeker nog eens terug komen.
Heerlijke noodles gegeten! De porties waren groot genoeg en als je het niet op zou krijgen, mag je steeds vragen om het mee te nemen. Toffe locatie.
Super lekker!! Studentenprijs dus betaalbaar voor iedereen. Mijn vriendinnen en ik komrn hier minstens 1 keer in de maand.
Lekkere noodles die niet al te duur zijn. Er wordt graag uitleg gegeven bij de gerechten en je moet niet al te lang wachten op je eten.
goei hap kom hier elke week enkel is chicken wakadori kip vaak op en dan moet ik iets anders bestellen is wel jammer maar ook lekker ja groetjes
Heel erg lekker, alleen jammer dat men door zijn voorraad heen zat waardoor we niet meer de volledige keuze van de kaart hadden.
Bijzonder lekkere noodles! Elk gerecht heeft me tot nu toe aangenaam verrast. Probeer zeker eens de tom yam, dan dan noodles en grapefruit tea.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid