facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor XL-Detailing CeramicPro Kontich

XL-Detailing CeramicPro Kontich

Info

Wij zijn sinds 1,5 jaar officieel licentiehouder van Ceramic Pro. Onze slogan : “we keep your investment as new as the day you bought it”

Adres: Prins Boudewijnlaan 19, 2550 Kontich
Telefoonnummer: +32499501000
Stad: Kontich
Route: Prins Boudewijnlaan 19
Postcode: 2550


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 08:30 - 18:30
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: XL Carwash, Openingsuren XL Carwash, Carwash XL Social Deal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
royal Auto-Moto-Club Contich 1911 royal Auto-Moto-Club Contich 1911 1 km Sinds 1911 de Kontichse club voor automobielen, motocycletten en ander rollend erfgoe...
Recensies
Zeer grote carwash. Je hebt de keuze om alles zelf te doen. Er zijn aparte wasboxen aan de zijkant van het gebouw waarna je buiten aan enkele kleine stofzuigers de binnenkant kunt reinigen. Als je de automatische carwash wilt gebruiken, is het stofzuigen gratis inbegrepen. Hiervoor rij je na het wassen een zeer grote, aparte ruimte binnen met grotere, krachtigere stofzuigers. Allen met zeer lange darm zodat het zeer gemakkelijk is om heet de binnenkant te stofzuigen. Je hebt de keus tussen 4 opties bij het wassen. Prijzen zijn 10, 12, 15 en 17 euro. Naargelang je de onderkant wil laten reinigen of niet, wax enz.
Grote carwash met 2 wasstraten en heel veel plaats om te stofzuigen, stofzuigen inbegrepen in de prijs. Auto was niet droog na het verlaten van de carwash. Het interieur deluxe behandeling bevat enkel de basis zaken zoals het wassen van de ramen, het stofzuigen en wassen van de deuren. Slechts 20 min waren ze bezig ipv 35 zoals aangegeven op hun papier. Mogelijkheid tot het zelf wassen van je auto. Snelle bediening, reageren telefonisch snel op vragen.
Zeer goede carwash. Meestal geen lange wachttijden, bij drukte gaat de 2e lijn open. Auto komt er steeds goed proper uit. Ook veel plekken om de wagen achteraf te stofzuigen met een degelijk systeem + mattenreiniger.
Auto had lichte , maar toch zichtbare schade opgelopen na een wasbeurt. Volgens de persoon die mij te woord heeft gestaan zou dit door de slangen van de stofzuigers geweest zijn kwam niet van mezelf gezien ik hier geen gebruik van had gemaakt. De dag erna hebben ze schade volledig weg gepolierd zonder kosten. Zeer tevreden van deze service. Het aantal bedrijven die zo snel en zonder problemen oplossen kan je op één hand tellen. Good job!Service: Verwijderen van krassen
Zeer goede carwash, ook de afspuitstand. Alleen mogen spuitpistolen een klein beetje krachtiger zijn en mag de spuitkop af en toe wat bijgesteld worden in verticale richting. Soms staat die scheef. Dit is positief bedoeld he!
Super service waarvoor dank. Door een medische ingreep kon ik tijdelijk niet mijn tapijten stofzuigen, de zijscheuten en rubber matten afspoelen, ... dankzij jullie hulpvaardige tussenkomst is mijn wagen binnenin netjes opgekuist.
Deze carwash is echt top. De prijs voor een programma is echt schappelijk. Ik kan deze plek alleen maar ten zeerste aanbevelen. In de grote hal waar je je wagen kan stofzuigen kan je zelfs je matten even sprayen zodat deze extra lekker ruiken.
Exclusieve interieur reiniging gedaan. Interieur was vrij goed gedaan maar de koffer was niet gebeurt.
Altijd goede bediening en vriendelijk.
Zeer goeie wasstraat. Zeker zijn 5 sterren waard. Waar klanten nog een goeie service krijgen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar XL-Detailing CeramicPro Kontich met het openbaar vervoer


Kontich Groeningenlei 410 meter
32
Kontich Groeningenlei 410 meter
32

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid