facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xior Student Housing NV

"At Xior, we understand very well what students are looking for. A high-quality and reliable student room where you can study, live and work in ideal conditions. In short, a place where every student immediately feels at home."
Adres: 115 Naamse Straat, 3000 Leuven
Telefoonnummer: +3216414343
Stad: Leuven
Route: 115 Naamse Straat
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: Kot Leuven, kot leuven 2023-2024, Xior Student housing Antwerpen, Kot Leuven particulier, Xior Student housing Gent, Studentenkamers Leuven, Studentenhuis Leuven 4 personen, Easykot Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klooster Hotel Klooster Hotel 1 km Zalig, heerlijk, tof leuk hotel in hartje leuven
Recensies
We maken een afspraak voor een bezichtiging. Op het afgesproken uur zijn wij aanwezig. Maar niemand van xior te vinden. Wanneer we hen opbellen vertellen ze ons dat de kamer Alfreds verhuurd is. Dit hadden ze ons ook op voorhand kunnen laten weten…
Levert het absolute minimum aan dienstverlening, komt contractuele afspraken niet na, weigert na verschillende e-mails en telefoontjes om uitleg te verschaffen over factuur en geeft geen gehoor aan klachten. Bij dit beursgenoteerd bedrijf draait alles om winst en stelt de klant die daarbij vaak meer betaalt dan bij gelijkaardige bedrijven, voor minder dienstverlening niets voor.
Zeer tevreden over mijn kot van Xior: mooie, moderne kamer. Snelle service als er iets gemaakt moet worden, zeker indien je aangeeft dat het dringend is. Het personeel is ook vriendelijk :
Zelf in deze moeilijke corona tijden ben ik super tevreden over de manier van communicatie. Altijd vriendelijk! Zelfs toen ik laat op de avond de noodtelenood moest bellen.
Ik ben heel tevreden met de diensten van XIOR. Elke week worden de gangen grondig gepoetst. Als er iets stuk is wordt dit zo snel mogelijk gerepareerd. XIOR staat voor me klaar. In hun kantoor word ik vriendelijk onthaald. Ik maak graag deel uit van de XIOR-family. TOP!
Hier zou ik nooit meer een kot huren , schandalige werkwijze van borg vragen om nadien maanden te moeten wachten om terug te ontvangen.
Mijn kamer is tijdens mijn verblijf opnieuw geverfd zonder mijn toestemming. Je zag dat ik op vakantie was en besloot dat het een goed idee was om het te schilderen. Al mijn spullen verplaatsen en wat verf op de vloer achterlaten. Bovendien heb ik de studentenbelasting betaald omdat ik op dat moment niet was ingeschreven op het gemeentehuis en je vertelde me dat ik de teruggave kon krijgen zodra ik mijn papierwerk rond had. Toen ik probeerde mijn belasting terug te krijgen, was het te laat.
Wees voorzichtig met ze en vermijd ze als het mogelijk is! Zeer dure plek met een slechte service. Ze negeerden verzoeken om sommige apparaten in gemeenschappelijke ruimtes te repareren. Een medewerker deed zich voor als student om lid te worden van een Facebook-groep voor huurders en deze te infiltreren. Hoewel we bijna allemaal problemen hadden met internet, vertelden ze me dat ik de enige ben en dat ik het moest gebruiken als een kans om te leren hoe ik moeilijkheden kon overwinnen. Midden in de pandemie en met online lesgeven. Bovendien lieten ze me niet toe om bij de eindinventaris aanwezig te zijn. Ondanks het feit dat ik het bewijs van mijn inschrijving heb opgestuurd, hebben ze het niet naar het kantoor overgemaakt, waardoor ik 100€ extra voor de studentenbelasting moest betalen.
Mijn ervaring met Xior Student housing in Leuven is gemiddeld. Het personeel op hun kantoor wordt regelmatig gewisseld en er worden altijd slechte managementfouten gemaakt. Hun antwoord op vragen en e-mails is soms helemaal niet duidelijk, soms heel beperkt en zonder belangrijke uitleg. Al met al moet u altijd contact met hen opnemen als u iets nodig heeft en altijd uw rekeningen controleren, omdat hun fouten vaak voorkomen.
Onmogelijk om in contact te komen met Xior Leuven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid