facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xenia

Xenia

Info

Gezellig restaurant in hartje Tongeren gespecialiseerd in verse en traditionele Griekse gerechten.

Geschiedenis

Al 25 jaar lang kan je bij Grieks restaurant Xenia genieten van een heerlijke traditionele Griekse keuken. Wij verwelkomen je in ons sfeervol restaurant gelegen in hartje Tongeren aan de Grote Markt.

Adres: Grote Markt 47, 3700 Tongeren
Telefoonnummer: 012231689
Stad: Tongeren
Route: Grote Markt 47
Postcode: 3700



op zoek naar gerelateerd: Grieks restaurant Tongeren, Grieks restaurant Borgloon, PIZZERIA Tongeren, Brasserie Tongeren Markt, De Ezel, Tongeren, Grieks restaurant Tongeren hasseltsesteenweg, Grieks Restaurant Diepenbeek, De Griek Tongeren menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant antica roma -grieks&italiaans Restaurant antica roma -grieks&italiaans 133 meter De pizza's zijn er rijkelijk gevuld en goed gebakken op een dunne deeglaag. De servic...
Recensies
Vriendelijke bediening Lekker eten +punt omdat als je drinken op tafel staat schenken zij het in voor jouw. Grote menu Er zijn ook lekkere zetels voor in te zitten met veel veering. De baklava is echt een aanrader omdat het lekker zoet is een ook omdat het overgoten is met een lekker zoet sausje. Echt een aanrader om naar toe te gaan
Zeer vriendelijke bediening en ook echt heel lekker eten. Als de pasta op was werd er direct gevraagd of er nieuwe moest komen. De baklava is ook echt een aanrader als je een lekker dessert wil. Je voelt je direct thuis in griekenland!
Perfecte bediening, een warm welkom, Griekse gastvrijheid op zijn best. Lekker gegeten uiteraard! De eigenaars zullen binnenkort genieten van hun welverdiende pensioen. Ze gaan gemist worden!
Zeer lekker gegeten!!! Bediening was top, er was ook een heel huiselijke sfeer en een ouder koppel werd prachtig geholpen. Alsook het eten was perfect, alles was zeer vers. Dit is HET griekse restaurant waar je geweest moet zijn!!
Heerlijk gegeten. Leuke en vlotte bediening. Vooral de "kleinschaligheid" van de locatie trok ons erg aan. Het geheel straalde een uitstekende verzorging uit. Complimenten!
Hebben er vaak afgehaald. Super goed verzorgd en heel lekker. Smaken zijn super goed. De beste in de buurt.
Vroeger was het veel beter. De smaken zijn nog steeds goed, maar mijn vis was wat uitgedroogd uit de oven gekomen en de presentatie was niet als anders.
Vriendelijk ontvangen en snelle bediening. Heerlijk eten de frietjes waren krokant en juist gebakken. Een aanrader.
Vlot vriendelijk en lekker, wat zou het nog meer moeten zijn?
Lam van het huis is een absolute aanrader en ook de bediening is top: zeer vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid