facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xavier Leclef

Xavier Leclef
Adres: Lysenstraat, 40 , Antwerp 2600, BE
Stad: Antwerp
Route: Lysenstraat, 40
Postcode: 2600



op zoek naar gerelateerd: Xavier Le Clef Botanic, Acupunctuur Antwerpen
Recensies
Ik heb een hele periode acupunctuur gedaan bij Xavier Le Clef voor mijn fybromyalgie. Naast het feit dat hij heel goed weet wat hij doet en goed is in zijn vak, weet hij altijd zijn positieve energie over te brengen op zijn praktijk en de clienten. Gewoon de warme, vrolijke, positieve sfeer, zorgde er al voor dat ik me al wat beter voelde, nog voor ik aan de beurt was.
IK raad hem ten zeerste aan. Hij heeft mij al goed geholpen met mijn rugklachten, en andere klachten. Hij kent werkelijk zijn vak. Hij heeft ook enorm veel empathie voor zijn patiënten die hij wil en zal helpen via accupunctuur, osteopathie,.... Je voelt al direct postive vibes als je binnenstapt in zijn praktijk en met zijn positiviteit en zijn energie krijg je veel meer dan een gewone behandeling.
Ik heb een heel goede ervaring met de kinesist ,acupuncturist. Ik had last van hernia en hij heeft dat prima opgelost .Hij is bovendien een altijd vrolijk en positieve persoon die de mensen een hart onder de riem steekt.
Bedankt voor jullie onmiddellijke interventie en het hartelijke ontvangst. De heer Xavier Le Clef kent zijn vak en heeft me heel erg goed geholpen. Jullie zien me zeker terug moest dit nodig zijn!
Ongelooflijk tevreden over xavier zijn kennis. Zonder iets op te leggen neemt hij u mee in zijn wereld. Extra plus puntje.... heerlijk hoe hij keer op keer zijn vrolijke zelf is
Vertaald door Google Ik had pijn in mijn onderrug en dus besloot ik contact op te nemen met meneer Le Clef. Toen de afspraak was gemaakt, kwam ik opdagen zoals gepland. Helaas had ik sterk de indruk dat de heer Le Clef, vanwege het type persoon dat ik was, op een zeer paternalistische manier neerkeek. Hij verwierp snel mijn pijn en beweerde dat het psychologisch was. En dus besloot ik onze ontmoeting af te breken en ging meteen terug naar huis. Ik voelde me ellendig. Gelukkig kende een vriend van mij een andere fysiotherapeut @ de Museumstrat in Antwerpen, en die professional kon mij helpen. Origineel I had a pain in my lower back, and so I decided to contact Mr. Le Clef. When the appointment was made, I showed up as scheduled. Unfortunately I had the strong impression that because of the type of person I was, Mr Le Clef was looking down on a very paternalistic way. He quickly dismissed my pain claiming it was psychological. And, so I decided to cut short our meeting, and went straight back home. I felt miserable. Good thing that a friend of mine knew another physiotherapist @ the Museumstrat in Antwerpen, and that professional was able to assist me.
Vertaald door Google Ik noem hem mijn "goeroe" en dat is precies wat hij is. Origineel I call him my “guru” and that is exactly what he is.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Xavier Leclef.

Antwerp chiropractoren

openingstijden, locatie, vervoer. Lysenstraat, 40 antwerp acupunctuur kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Xavier Leclef adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Xavier Leclef. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Xavier Leclef delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid