facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xanthippe Studiebegeleiding

Xanthippe Studiebegeleiding

Info

Xanthippe, strikt individuele studie- en personenbegeleiding.

Geschiedenis

Xanthippe is een studie- en personenbegeleidingsbureau voor jongeren met school- en – soms ook wel eens – relatieproblemen, wiens ouders het niet meer zien zitten om zoon- of dochterlief nog te motiveren.

Vaak zijn ook de ouders dermate ten einde raad dat er zonder professionele hulp niet veel meer te beredderen valt. Het overgrote deel van de jongeren die in een normale schoolsituatie uit de boot (zouden) vallen, behaalt dankzij "Xanthippe" binnen de kortst mogelijke tijd alsnog het gewenste diploma!

Adres: Dorp-West 138, 9080 Lochristi
Telefoonnummer: +32476272870
Stad: Lochristi
Route: Dorp-West 138
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: Studiebegeleiding Xanthippe, Studiebureau Lochristi, Xanthippe prijs, Xanthippe Boulougouris
Recensies
Zeer tevreden over Xanthippe! Discrete en goede studiebegeleiding waar resultaten behaald worden. Danku Hinda!
Bedankt voor alle geleverde inspanningen die jullie doen om jullie studenten te begeleiden in hun studietraject. Het werpt duidelijk zijn vruchten af!
De studiebegeleiding van Xanthippe is een absolute aanrader omdat het steeds gericht is op de individuele noden van de student.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid