facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WZC Sint-Lenaartshof

Info

Onze woonzorgcampus biedt een waaier aan opvangmogelijkheden voor zowel actieve als zorgbehoevende senioren.

Geschiedenis

Sint-Lenaartshof is een woonzorgcampus in een groene omgeving met zicht op de vaart, op wandelafstand van de dorpskern van Sint-Lenaarts.
Onze woonzorgcampus biedt een waaier aan opvangmogelijkheden voor zowel actieve als zorgbehoevende senioren. De verscheidene woon– en zorgvormen kunnen naadloos op elkaar aansluiten en verzekeren u van een zorgeloze oude dag waarin u centraal staat.
Wij beschikken in ons woonzorgcentrum over 110 kamers voor permanent verblijf, waarvan 16 gekoppeld (voor 8 echtparen), 10 kamers voor kortverblijf, en op weekdagen hebben we plaats voor 15 gasten in de dagverzorging. De mooie, ruime kamers kijken uit op de vaart of op de groene omgeving. Er zijn in totaal 44 assistentiewoningen in twee aparte residenties, onderverdeeld in verschillende types, van “Comfort” over “Superior” tot “Royale” in functie van de ligging en de grootte. Alle woningen zijn mooi en ruim, en u kunt ze naar eigen smaak inrichten met eigen meubels, of wij kunnen dit ook voor u doen. Voor meer informatie en alle voordelen van tijdig huren, neem zeker een kijkje op onze algemene pagina assistentiewoningen.
De woonzorgcampus bevindt zich op een terrein van 2 ha met ruime parkeergelegenheid en veel groene zones. Op alle verdiepingen zijn er leefruimtes en ruime terrassen. Daarnaast heb je de gezellige cafetaria “Bar 9” met eigen terras.

Adres: Vaartkant-links 27, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: +32(0)35005070
Stad: Brecht
Route: Vaartkant-links 27
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Sint Lenaartshof vacatures, sint-lenaartshof facebook, Sint-Lenaartshof corona, Korian, Rusthuis Sint-Job-In-'t-Goor, Serviceflat Brecht, Rusthuis groeperingen, Slg rusthuizen
Recensies
Zeer, zeer slecht rusthuis. Onbekwame directie, onbekwaam personeel, niet iedereen kan nederlands. Onze ma kon niet in de zaal gaan eten en diende haar eten op de kamer te kijgen. Meermaals heeft ze geen eten gekregen. Ze stonden erop dat ze de medicatie uit handen moest geven, maar medicatie kwam niet of te laat. Onze pa heeft alzheimer en zat op de gesloten afdeling waarvan het slot op de deuren niet werkte. Ons pa werd vooral verdoofd door temesta, zodat ze er weinig last van hadden. Nee, we kunnen hier geen goed woord over zeggen.
Een verschrikkelijke ervaring voor mijn schoonouders,veel beloftes, zero resultaat.totaal onbekwame directie, het personeel hadden ze zeker geen klagen van maar als je na 6!!!maandrn!! Nog steeds geen internet hebt, nog steeds geen tv, nog steeds geen deurbel en zeer ernstig nog steeds geen levensnoodzakelijke medicatie moest via het wzc gaan waarschijnlijk om een centje bij te verdienendan is er ofwel moedwil pfwel incompetentie!
Zeer slechte verzorging.Wondzorg werd niet elke dag gedaanDit moest volgens de wondzorgkundige van het ziekenhuis elke dag gedaan wordenmaar dit was volgens het personeel van dit rusthuis niet nodig.Moeder werd zelfs zonder gewassen en verzorgd te zijn en zonder eten s'morgens naar het ziekenhuis gebracht alhoewel men op de hoogte was van de afspraak bij de oncoloog.Sommige van de personeelsleden waren zelfs heel onvriendelijk tegen de bewoners.Mijn moeder heeft hier maar 2 weken verbleven,maar dit was voor haar de hel.
Super goed wzc ! Zeer vriendelijk personeel dat zijn uiterste best doet om de bewoners goed te verzorgen !
Warm huis waar de zorgvrager nog echt centraal staat. Bekwaam personeel dat werkt met hun hart. Vertrekkende vanuit de zorgvrager, bekomt men een zorgplan op maat van de persoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid