facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WZC Sint-Barbara Herselt

WZC Sint-Barbara Herselt

Info

Woonzorgcentrum Sint-Barbara Herselt wil een thuis bieden aan ouderen die verzorging of hulp bij dagelijkse activiteiten nodig hebben.

Adres: Dieperstraat 17, 2230 Herselt
Telefoonnummer: 014/53.94.55
Stad: Herselt
Route: Dieperstraat 17
Postcode: 2230



op zoek naar gerelateerd: Directeur Sint-Barbara Herselt, Sint-Barbara Herselt corona, Prijs rusthuis Herselt, Sint-Barbara Herselt Facebook, Serviceflats Sint-Barbara Herselt, St Barbara dieperstraat Herselt, Sint-Barbara Herselt kortverblijf, Sint Barbara foto's
Recensies
Volgens mij het beste rusthuis in een heel grote omtrek. In veel woonzorgcentra heb je een bepaalde geur wanneer je erin binnenkomt, wat je hier absoluut niet merkt. Heel het centrum wordt erg netjes bijgehouden en het personeel is ongelooflijk vriendelijk en begaan met de bewoners. Ook wat betreft de menu's en animatie voor de personen die hier verblijven kan ik alleen vol lof zijn. Er is voldoende afwisseling en bewoners worden erg in de watten gelegd. Ook een grote dank aan de vele vrijwilligers die de cafetaria's open houden op meerdere dagen in de week en in het weekend. Dikke pluim voor het hele team!
Veel personeel. Vele kunnen hier van leren
Wat een fijne, behulpzame mensen.
Op de kamer van mijn stiefzus lang moeten wachten voordat er iemand kwam helpen,te weinig personeel.Hoorapperaat verloren .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid