facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wzc Het Dorp

Adres: Sint-Luciastraat 80, Helchteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +3211609800
Stad: Helchteren
Route: Sint-Luciastraat 80



op zoek naar gerelateerd: Het dorp Helchteren vacatures, Orpea vacatures, Wat is Orpea, Het dorp van de zwaluwen, Rusthuis Limburg, Wzc groepen, Vinkenhof Houthalen corona, Grootste woonzorgcentrum België
Recensies
Na de familieraad en de beloftes van de directie heb ik er alle vertrouwen in dat de werking van het woonzorgcentrum stelselmatig zal verbeteren.
Onder impuls van de nieuwe leidinggevende, i.c. Kristof Berings , waait er er nieuwe positieve wind door Orpea, durf ik met enige zekerheid te stellen. Hij staat zowel in Hulshout als in Houthalen aan het hoofd van een team van positief ingestelde en begeesterde meestal jonge mensen. De kamers, de persoonlijke verzorging , het eten, het is allemaal van uitstekende kwaliteit. Er is de nodige bekommernis over het welzijn van de mensen en inlevingsvermogen om bij problemen de best mogelijke oplossing voor te stellen. Niet makkelijk in coronatijden.
Oma heeft slechts enkele weken verbleven in het woonzorgcentrum ‘Het Dorp’, maar zowat ALLES is er misgelopen voor haar.. Het grootste probleem was, volgens mij, het feit dat door de Coronacrisis er geen bezoek toegelaten werd en er geen ‘sociale controle’ was op de manier van werken in het woon’zorg’centrum. En de ‘zorg’ staat niet voor niets tussen aanhalingstekens. Voor een woonzorgcentrum, zou er wel een pak meer ‘zorg’ mogen zijn voor de bewoners die er verblijven en recht hebben op hun WAARDIGE oude dag, zeker gezien de prijzen die gehanteerd worden. Op gebied van communicatie was ik ook erg teleurgesteld: zowel de oppervlakkige communicatie naar de familie als de interne communicatie directie, kine, verpleging trok op niets... Dit geeft voor mij de indruk van een wanbeleid. Ik denk dat het goed is dat we niet in detail weten hoe alles verloopt in Het Dorp en raad ook zeker niemand aan om hier ouders/grootouders onder te brengen indien de zorg door de familie niet meer kan gedragen worden. De zegswijze ‘Mooi van ver, maar ver van mooi’ is hier wel op z’n plaats.
Wat een verschrikkelijke ervaring!!! Dit 'rusthuis' is de naam absoluut niet waard! Ten eerste ontzettend duur voor de 'zorg' die hier gegeven wordt. Communicatie tussen verplegend personeel is ondermaats. Je zou verwachten dat personen met dementie hier op een gesloten afdeling de juiste en aangepaste zorgen krijgen, maar dit is zeker en vast NIET het geval. Je wordt op een ZONDAGmiddag gewoon aan de deur gezet met je dementerende man omdat ze zogezegd 'niet zijn opgeleid' voor deze zorg. Dit hou je toch niet voor mogelijk? Mensonwaardig is dit! Pak je spullen maar en vertrek naar spoed. Dit kan toch niet!!!! Dit is te gek voor woorden, ze kunnen beter hun boeltje sluiten!!!! We zorgen dat zoveel mogelijk mensen ons verhaal zullen horen en hun ouders hier NOOIT naartoe brengen.
Ben heel tevreden over de verzorging van ons moeder. Vriendelijke verpleegster en zorgkundigen . De kamers zijn groot . Heb alleen maar goede woorden over deze woonzorg team .
Een mooi en heel duur rusthuis. De verzorging en het eten trekt op niets.
Mooi locatie in een rustige dorp. Een top team dat altijd voor u klaar staat Elke dag is er een activiteit voor zien voor de bewoners. Zeker een aan rader !!
schandalig en dit noemt zich een rusthuis!!! De verpleging en zorgkundigen zijn heel vriendelijk en bezorgd, maar het beleid is NIKS WAARD, GELDKLOPPERS zijn het en voor de NIETS,NOPPES!!
Een heel warm rusthuis! Goede zorgen, veel begrip! Heel tevreden!
Mooie verzorgingshuis. Heel modern met vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid