facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WZC Gravenkasteel

WZC Gravenkasteel

Info

Een mooi en warm huis voor bewoners en medewerkers.

Geschiedenis

WZC Gravenkasteel is een nieuw woonzorgcentrum gelegen in een groene omgeving. In 2012 werd de bouw van het nieuwe woonzorgcentrum beëindigd. WZC Gravenkasteel biedt een thuis aan 200 residenten en heeft 10 kortverblijfkamers. Voorts is er de mogelijkheid om senioren overdag op te vangen in ons dagcentrum.

De moderne infrastructuur straalt openheid en gezelligheid uit. We zijn een open huis waar iedereen welkom is.



"Leefcomfort en goede zorg staan bij ons centraal, ook hechten we veel belang aan sociaal contact. Daarom zijn er op de verschillende verdiepen 5 leefruimtes voorzien. Daarnaast is er ook nog een ruim zonneterras en de bar 'De Passant' waar u andere bewoners, familie, vrienden en bezoekers kan ontmoeten. Er worden regelmatig verenigingen uitgenodigd voor een optreden, daarnaast nemen wij regelmatig deel aan culturele activiteiten buiten het woonzorgcentrum.Onze koks serveren elke dag verse maaltijden, rekening houdend met uw dieet en persoonlijke voorkeuren. Seizoensgebonden gerechten en streekproducten maken dan ook deel uit van onze menu.Wij hopen dat u zich bij ons snel thuis voelt!"
Adres: Lippelodorp 4, 2890 Sint-Amands
Telefoonnummer: 052/25.82.82
Stad: Sint-Amands
Route: Lippelodorp 4
Postcode: 2890



op zoek naar gerelateerd: 'S Gravenkasteel, Armonea, WZC Sint-Amands, Armonea organigramme, Armonea Mechelen, WZC groep, Rusthuizen, Rusthuis Puurs
Recensies
Mijn beide ouders zijn op vlasroots. Personeel doet hun best maar staan met de weinig staat ook als verzorgende op dementie afdeling . Maar erger mis ik bepaalde sfeer maken toch. Loop beetje strof ....miss meer aankleden, jarige in de verf zetten of kamer vieren . Nancy en andere bedankt voor jullie inzet maar we zitten met wortel alleen zonder de bloem.
Heel leuke stage plek! Heel leuke collega’s ;
Schandalig slechte zorg voor mijn grootmoeder, stuur uw oudjes niet naar hier. Enkel als u ze zo snel mogelijk terug wilt maar wel in een kist te verstaan.
Vriendelijk personeel, lekker eten, een aangenaam onthaal kortom een aanrader als er iemand van je familie moet worden opgenomen in een wzc.
Bij een noodgeval werd er direct en heel juist ingegrepen !
Zeer vriendelijk personeel ,goede zorg
Niet goed , vör ouderen oud en versleten
Te weinig contact met te dappere mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid