facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WW Studio à Rochefort

WW Studio à Rochefort

Info

A ROCHEFORT, une réunion Weight Watchers proche de chez vous!
Un groupe sympathique qui apporte soutien, astuces, motivation
Avec l'aide de la coach!



"Studio VA est une agence de communication et de design web, conseils marketing et création graphique pour vous accompagner et faire décoller votre entreprise !Nous travaillons en Nouvelle-Aquitaine ; La Rochelle, Rochefort, Tonnay-Charente, Saintes, Cognac, Saint-Jean-d’Angély, Angoulême, Niort, Bordeaux, Royan, etc.Ensemble, nous élaborerons la meilleure stratégie pour votre projet :- développer un site web responsive qui vous correspond,- vous former pour gérer indépendamment votre communication et votre boutique en ligne,- communiquer sur les réseaux sociaux,- dessiner/fabriquer vos logos, enseignes, signalétiques,- imprimer vos cartes de visites, affiches et autres supports de communication en petite et grande série."
Adres: Accueil Famenne, ruelle du Bouc (entrée par la plaine-parking derrière l'atelier St-Vincent), Rochefort (België)
Stad: Rochefort
Route: Accueil Famenne, ruelle du Bouc (entrée par la plaine-parking derrière l'atelier St-Vincent)


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Location 2 pièces Rochefort, Location de particuliers à particuliers Rochefort, Location non meublé Rochefort, Location T4 Rochefort, Studio pour curistes à Rochefort sur mer, Location annuelle Rochefort sur MER, Prix loyer Rochefort, Logic-immo location Rochefort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MCF Sports & Santé MCF Sports & Santé 570 meter Dans notre studio, nous vous proposons des séances de sport personnalisées et adaptée...
Recensies
We hebben de kans gehad om 1 jaar samen te werken met Victor en Adrien, de 2 zaakvoerders van dit superdynamische Communicatiebureau en we zijn zeer verheugd. Ze zijn reactief, sterk in advies, luisteren altijd naar ons en onze natuurlijke verwijzing blijft groeien. Heel erg bedankt.
Voor de productie van onze visitekaartjes hebben we Studio VA ingeschakeld en zijn zeer tevreden! Het ontwerp, het begrip van onze behoeften, het advies en de prijs overtroffen onze verwachtingen. Victor en Adrien weten hoe ze je de speciale aandacht kunnen geven die je nodig hebt. Om te testen met je ogen dicht! Dankjewel Studio VA :
Ik deed een beroep op Studio VA om mijn showcasesite en de visuele identiteit ervan te creëren. Ik bedank Victor en Adrien, twee vriendelijke professionals die vanaf de eerste afspraak snel reageren. Ik voelde me gehoord en begrepen in mijn behoeftes en het resultaat is daar het bewijs van! Ik ben tevreden over het geleverde kwaliteitswerk. Ik raad Studio VA aan.
Dank aan het Studio VA-bureau voor zijn professionaliteit en kracht van voorstel. Ik ben heel blij met het geleverde werk voor de creatie van mijn website, mijn flyers en mijn grafisch handvest.
Ik klopte aan bij Studio VA voor de productie van flyers voor mijn bedrijf. Ik was zeer tevreden met het resultaat evenals de opvolging. Victor en Adrien luisterden naar mijn verwachtingen en mijn opmerkingen, ze zijn zeer professioneel.
Ik vertrouwde het herontwerp van mijn site toe aan Adrien en Victor, vriendelijk en attent, ze wisten perfect aan mijn verwachtingen te voldoen.
Ik heb Studio VA ingeschakeld om mijn visuele identiteit te creëren en ik ben erg blij met het resultaat. Victor en Adrien waren attent op mijn behoeften en ik zal niet aarzelen om hen mijn toekomstige projecten toe te vertrouwen, tot ziens
Een agile bureau dat luistert naar onze verwachtingen. Bedankt Victor en Adrien voor jullie kwaliteitswerk en jullie steun bij het updaten van onze communicatie.
Victor en Adrien hebben aandacht voor je project en geven je meteen aanknopingspunten. Ik raad het zonder aarzeling aan.
Echt een geweldig communicatie- en digital marketingbureau. Adrien en Victor zijn echt twee serieuze professionals, attent en leveren kwaliteitswerk. Ik raad ten zeerste aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid