facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WW Studio at Sint-Pieters-Leeuw

WW Studio at Sint-Pieters-Leeuw

Geschiedenis

Met de nieuwe totale Eet Beweeg Leef aanpak van Weight Watchers ga je rechtstreeks op je doel af met de hulp van je coach: slimmer eten, meer bewegen & happy feeling!
Ben je benieuwd hoe het eraan toegaat, wil je eens kennismaken met je coach of heb je weer dat duwtje in de rug nodig, woon dan eenmalig vrijblijvend een Weight Watchers sessie bij. Kom gewoon af naar de bovenstaande locatie een half uur voor aanvang cursus.



"Begin vandaag nog met je afvaltraject door WW Workshops bij te wonen die begeleid worden door deskundige WeightWatchers Coaches. Leer nieuwe gedragsveranderingstechnieken, overwin uitdagingen en kom in contact met andere members. Maak gebruik van ons sterk ondersteunend netwerk voor gewichtsverlies dat werkt - en blijft.Houd er rekening mee dat de workshoptijden kunnen veranderen; ga voor het meest recente aanbod en tijdschema naar onze website."
Adres: CC COLOMA Joseph Depauwstraat 25, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Telefoonnummer: 0472/705111
Stad: Sint-Pieters-Leeuw
Route: CC COLOMA Joseph Depauwstraat 25
Postcode: 1600


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pharmacube Pharmacube 4 km Pharmacube is uw gecertifieerde online apotheek. Hier kan u veilig, voordelig en snel...
A vos petits soins A vos petits soins 4 km Leuke plek maar te duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid