facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wurst

Adres: Maalderijstraat, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +32 3 2961886
Stad: Antwerp
Route: Maalderijstraat
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: Haute dogs wurst, Haute dog foodtruck, Facebook wurst, Hotdog pakket, THE Rolling Dogs Leuven, Wurst vegan, Toppings Haute Dog, Wurst potato wedges
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frank & Brut Frank & Brut 250 meter
De gezellige worst De gezellige worst 458 meter De gezellige worst is een professioneel hot-dogkraam dat maar al te graag een glimlac...
NoungKo NoungKo 1 km Dit is een voorbeeld voor alle nachtwinkels. De uitbater is altijd erg vriendelijk en...
Recensies
Eenvoudig maar geniaal concept, de broodjes zijn heerlijk en de prijzen goed.vriendelijk en beleefd personeel ze vragen of ze de bordjes mee mogen nemen maar het kon wat rapper in het klaarmaken. De drankjes zijn in 33 of 50 CL, waar je bij anderen vaak met een loep moet zoeken waar uw drankje is voor een hogere prijs.
Een lekker broodje met een worst. Ik nam de Bellucci, mijn vrouw de Bacon Bearnaise. Op de Bellucci pesto, tomaatjes, rucola, een aubergine spread en Parmezaanse kaas. Geserveerd op een meergranen piccolo broodje. De Bearnaise komt met spekjes en krokant gebakken ui op een zelfde broodje. Je verwacht een sensatie, maar het viel me wat tegen. Let op, niet dat het slecht was. Het broodje was lekker, maar net niet meer krokant genoeg kwam volgens mij door de aubergine spread. De pesto miste smaak. De worst zelf smaakte wel. Dan maar even van bord wisselen, of beter gezegd van houten plankje. Het viel me onmiddellijk op dat de Bearnaise wel goed doorsmaakt. De saus is top. Het krokante van het spek en de ui tilt het broodje ook net iets hoger. We betaalden uiteindelijk 23 euro voor de broodjes en 2 water. Voor een snelle hap vind ik dit net wat aan de dure kant. Een volwaardige maaltijd kan ik het ook niet noemen. Maak het iets specialer en misschien betaal ik er dan zelfs iets meer voor, maar dit concept ontbreekt voor mij het nodige 'iets' om terug te komen. Succes verder Jeroen, ik zie je graag bezig.
Gezellig en leuk ingericht. Verder vond ik dat de menu kaart maar weinig keuze gaf. Omdat de kaart in het Engels was en er toch ook wat ‘speciale’ ingrediënten opstonden zoals ‘mimosa’ en ‘sweet relish’, was het maar gokken wat je zou krijgen. Had voor mezelf een haut-dog besteld en 2 kinder haut-dogs. Sinds voor de kinderen gewoon een worst met een sausje was en de andere haute-dogs een ‘gestandaardiseerde’ formule volgen, vond ik 35 minuten lang wachten. Zeker omdat ik de eerstvolgende klant was. Kortom, ik had er veel meer van verwacht.
Super die Mexico 86...... By the way.... toffe vriendelijke bediening,niet heel goedkoop voor vele, maar voor mij zijn deze veredelde "Haute Dog's" hun centjes waard, is met liefde en kunde gemaakt...TOP — lekker bij Wurst.
Lekkere en verse ingrediënten. Een veredelde hotdog.
Originele gerechten en inrichting. De presentatie op een houten brood plankje heeft iets speels. Het bestek erbij lijkt overbodig maar dat is het niet. De groene thee wordt geserveerd in een gewoon glas met plastic lepeltje, wat door de hitte wat onhandig is. Ook de Cola uit blik en het papiertje op het bord kosten een ster, want de hemelse dog was er zeker 5 waard!
Gezellige zaak, meteen fijn onthaald door tof en vriendelijk personeel zoals het bij Jeroen Mues past. Het is wel wat prijzig voor een hot dog, maar het resultaat was voor mij wel super ok. Het was het wel waard. Heel lekker die chili dog, ik ga er zeker nog eens iets proberen. Tof concept Jeroen. y :
Op 2 januari 2018 bij Würst uitgekomen, zoekend naar een plaats om te lunchen. Wij komen meerdere malen per maand in Antwerpen en het leek ons wel leuk om een keer naar de zaak van Jeroen Meus te gaan. Helaas werd de verwachting van de site of tv uitzendingen door Würst van Jeroen Meus niet ingelost. Na een kwartier in de rij gestaan te hebben om te bestellen en vervolgens weer een kwartier gewacht te hebben op de bestelling kregen wij lauwe gerechten, geserveerd op een te ver opengesneden broodje waardoor het eten nog minder een positieve ervaring werd. Daarbij werd bij één van de drie bestelde 'haute dogs' geserveerd in een ander broodje dan de kaart aangaf, een hard wit in plaats van een zacht maïs broodje. Na het broodje amper half opgegeten te hebben vertrokken. De bediening bestond uit jobstudenten die duidelijk onvoldoende voorbereidt waren op hun werk, de drukte en de samenstelling van de menukaart. Hier aangeven dat het product niet voldeed aan de verwachtingen was zinloos. Men kreeg de bestellingen en opruimen van de tafels al niet rond. Naar onze mening aandachtspunten te over voor een 'haute dog' waar je € 10,- of meer per persoon voor neer moet tellen..... Wij drietjes mochten € 44,50 afrekenen voor drie broodjes en drie drankjes, zonder salades, frites, chips o.i.d..... Wij komen nog heel vaak in Antwerpen, maar niet meer bij Würst.....
Vriendelijke mensen, lekker eten. Voor ieder wat wils, kwalitatieve producten en leuke combinaties. Wat lastig om ordelijk binnen te krijgen wel. Het was er op een woensdagavond wel heel rustig. Voor de koukleumen is het aan te raden om in het eerste deel te zitten, achter de hoek is het wat frisser.
Meer dan aangenaam verrast ! ... " Down to Earth " No Nonsense" comfort food aan eerlijke, democratische prijzen. Geschikt voor quasi iedere beurs en dan denk ik ook aan jonge mensen, ...studenten ! ...super lekker ! Tof concept ! Origineel interieur met een " knipoog" naar Antwerpen als " havenstad" aanrader ... zeker en vast !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid